Strona Główna FORUM-NURAS
Froum dla nurkujących i nie tylko ...

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy    KalendarzKalendarz
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat

Poprzedni temat «» Następny temat
Pytanie o Nautica Warszawa
Autor Wiadomość
Tresorator
[Usunięty]

Wysłany: 29-09-2007, 22:06   Pytanie o Nautica Warszawa

Witam na forum jestem zupełnie nowy więc co za tym się kryje jesto mój pierwszy post.
W kolejności pierwszej powinienem się przedstawić więc to czynię: miło mi będzie Tomek.

Przechodząc do zasadniczej treści pytania.
Chciałbym zacząć przygodę z nurkowaniem i zależy mi na kursie, na którym zdobędę wiedzę którą później będę szlifować podczas nurkowań.

Chodzi mi o Wasze opinie na temat poziomu kursów organizowanych przez ekipę Nautica Warszawa.
To że się z mini spoko gada to wiem ale nie wiem czy pokrywa sie to z merytoryką zajęć.

Bardzo proszę o nie leczenie własnego ego PADI bee CMAC cacy czy na odwrót ( dla mnie to rozmowa kolesia z BMW i Audi - który samochód jeździ bezpieczniej) - pomijam niepotrzebna dygresja

Bardzo proszę o Wasze opinie.

Pozdrawiam
T

Beeker 
Moderator Grupy

Stopień: D-Diver
Kraj:
Indonesia

Wysłany: 29-09-2007, 22:54   

Ale o sssso chodzi?

Piotr Suchowski 

Stopień: mierny minus
Kraj:
Poland

Wysłany: 30-09-2007, 02:24   

Beeker napisał/a:
Ale o sssso chodzi?

Chodzi o to by chłopakowi ze stolicy poradzić gdzie ma zrobić owd

Tresorator
[Usunięty]

Wysłany: 30-09-2007, 12:06   

Chłopaku z Katowic jestem ze Świętochłowic !!! a jak Ci cza to Ci to moga wyforsztelować na priv :D :bee; w wawie tylko mieszkam

Często czytam że ważny jest instruktor ktory prowadzi szkolenie, nie podjąłem jeszcze jakia to będzie federacja bo jest do dla mnie drugorzędna sprawa. Chciałem usłyszeć wasze opinie o tej szkole ( oni robią PADI, CMAS, IANTD - chociaż w Warszawie tylko PADI i CMAS).

Beeker 
Moderator Grupy

Kraj:
Indonesia

Wysłany: 30-09-2007, 12:37   

Tresorator napisał/a:
Często czytam że ważny jest instruktor ktory prowadzi szkolenie
bo to prawda ...

Tresorator napisał/a:
Chciałem usłyszeć wasze opinie o tej szkole
a po co? skoro
Tresorator napisał/a:
ważny jest instruktor

Tresorator
[Usunięty]

Wysłany: 30-09-2007, 13:15   

drogi Beeker
Nie wiem czy jesteś złośliwy czy tylko niepomocy. O brak rozumu Cię nie posądzam ewentualnie może się nudzisz.

Traktując zdanie od strony logiki w moim odczuciu w znaczeniu słowa Szkoła zawiera się termin instruktor. Ale te dewagacje są zbędne. Pozwolę sobie na drobny kolokwializm i powiem że zwyczajnie się przy....dalasz. Nie chcesz pomóc to nie pomagaj, nie masz opini o Instruktorach Nauticy - nie pisz.

Poza tym mam nadzieję że jak się kiedyś spotkamy na jakimś nurkowaniu okażesz się równym gościem z którym miło będzie pogadać i jak będę potrzebował pomocy będziesz bardziej otwarty.

Pozdraiwam

Beeker 
Moderator Grupy

Kraj:
Indonesia

Wysłany: 30-09-2007, 13:22   

Tresorator napisał/a:
Nie chcesz pomóc to nie pomagaj

Pomagam Ci (bezinteresownie) wydukać wreszcie jakieś konkretne pytanie, bo tylko wtedy jest szansa, że uzyskasz bardzo konkretną i pomocną odpowiedź (broń Boże nie ode mnie), bo rzeczywiście nieco się nudzę ...

Tresorator napisał/a:
nie pisz.

WhoTF R U? żeby mi sugerować czy mam pisać czy nie?

[ Dodano: 30-09-2007, 13:24 ]
Tresorator napisał/a:
Poza tym mam nadzieję że jak się kiedyś spotkamy na jakimś nurkowaniu
Nadzieję trza mieć, choć szybko to raczej nie nastąpi. ;)

Tresorator
[Usunięty]

Wysłany: 30-09-2007, 13:29   

Piotr Suchowski nie miał trudności z odczytaniem treści mojego pytania. Więc nie wiem czego ty nie widzisz.
Pozdwolisz że zakończymy tę naszą bez owocną dyskusję... myślę że kierune tej dyskusji zmierza w stronę która zdecydownie nie ma nic wspólnego z tematyką tego forum.
Może w przyszłości wyjdzie nam to lepiej.

Pytanie przetranspondowane na treść o jaką prosisz.
CZY KTOŚ SKOŃCZYŁ KURS W NAUTICE I JEST ZADOWOLONY.
CZY KTOŚ MA POPARTĄ DOŚWIADCZENIEM OPINĘ NA TEMAT INSTRUKTORÓW PRACUJĄCYCH W NAUTICA WARSZAWA.

Dziękuję

Beeker 
Moderator Grupy

Kraj:
Indonesia

Wysłany: 30-09-2007, 14:05   

Tresorator napisał/a:
Pozdwolisz że zakończymy tę naszą bez owocną dyskusję

OK. Życzę satysfakcjonujących odpowiedzi. Over & Out.

CZACHO 

Stopień: NAUI TMX II
Kraj:
Poland

Wysłany: 30-09-2007, 21:36   

Tresorator napisał/a:
chociaż w Warszawie tylko PADI i CMAS

Ostatnimi czasy doszło również NAUI.

Co do samych instruktorów to się nie mogę wypowiedzieć, bo osobiście nie miałem kontaktu. Natomiast znajomi sobie ich bardzo chwalą.

Tresorator
[Usunięty]

Wysłany: 30-09-2007, 23:35   

Dzięki
właśnie takich wskazówek oczekiwałem.

gladius 

Kraj:
Poland

Wysłany: 01-10-2007, 09:11   

Robiłem kurs w Nautice. OWD prowadziła Klaudia Kostecka, moim zdaniem świetna instruktorka, przynajmniej dla początkujących. AOWD prowadził akurat Romek Hłobaż, którego przedstawiać nie trzeba :) Nie miałem zastrzeżeń do instruktorów, a skoro za ich dobór nadal są odpowiedzialni ci sami ludzie, to pewnie jest OK.

Dodaj do: Wypowiedź dla Wykop  Wypowiedź dla Facebook  Wypowiedź dla Wyczaj.to  Wypowiedź dla Gwar  Wypowiedź dla Delicious  Wypowiedź dla Digg  Wypowiedź dla Furl  Wypowiedź dla Google  Wypowiedź dla Magnolia  Wypowiedź dla Reddit  Wypowiedź dla Simpy  Wypowiedź dla Slashdot  Wypowiedź dla Technorati  Wypowiedź dla YahooMyWeb
Odpowiedz do tematu