Wysłany: 03-10-2007, 19:41 rada dla poczatkującego
Cześć chciałabym prosić o radę gdzie najlepiej znaleść bądz pozanć nurkujacych ludzi. Jakis czas temu zrobiłam w Egipcie razem z chłopakiem kurs OWD - mi nurkowanie sie strasznie spodobało, jemu niesttey nie dodatkowo wsród znajomych nie mam nikogo kto nurkuje więc zastanwiam się co powinanm zrobić-czy doradzacie zapisanie sie do jakiegos klibu nurkowego? dodam że myslałam o jakims zorganizowanym wyjeżdzie na nurkowanie ale troche sie boje że wszyscy tam jadący ludzie bedą stasznie doswiadczeni i bedę sie czuć troszeczke nieswojo. Nie chciałabym przez takie głupstwo zrezygnować z nurkowania ale na prawdę nie wiem co mam w takij sytuacji zrobić...
Maggie
jak pobedziesz tutaj troche to zobaczysz ilu bedziesz miala znajomych na nurkowanie. A jak zostawisz chlopaka co nie chce nurkowac to bedzie jeszcze wiecej chetnych do nurkowania z toba
Witaj na Forum
Mania
W Lublinie sprawa jest prosta - pukasz do "Paskud" w czwartek wieczorem ... i juz - w sobote lub w niedziele jestes w wodzie w towarzystwie milego i przystojnego kolegi z Klubu.
W DC to pewnie nie jest takie proste (pelna komercha), ale rzeczywiscie, jak sie TU pokrecisz troche, to pewnie poznasz kogos normalnego.
Samo pojawienie sie na tym forum to juz dobry kierunek.
Czesto pojawiaja sie jakies pol-prywtane wypadu nurkowo na piwo.
2 razy w roku jest zlot Forum-Nuras - w/g mnie bardzo fajna impreza.
Freak Frogmen Friends organizuja co jakis czas spotkania w Abbysie - tez dobra okazja do poznaniu "zboczonych" tym hobby.
Wysłany: 04-10-2007, 21:38
Dziekuje wszystkim za rady -mam nadzieję że z czasem uda mi się poznać jakiś fajnych nurkujących ludzi. A czy ktoś może zna jakiś fajny klub nurkowy (tym razem udało mi sie napisać to poprawnie) w Warszawie gdzie może się zgłosić samotna nurkująca kobieta ?
Mam jeszcze pytanie kiedy kończy się sezon nurkowy w Polsce? Czy wtedy wyjeżdzacie za granicę czy raczej czekacie z niecierpliwością na jego ropoczęcie?
Mam jeszcze pytanie kiedy kończy się sezon nurkowy w Polsce? Czy wtedy wyjeżdzacie za granicę czy raczej czekacie z niecierpliwością na jego ropoczęcie?
a kurs nurkowania podlodowego
w egipcie raczej nie da sie ale za jedno nurkowanie podlodowe zaliczyc mozna 100 nurów
Ostatnio zmieniony przez PawelW 04-10-2007, 22:05, w całości zmieniany 1 raz
Widzę, że nie jestem sama
Mam pytanie: czy znacie jakieś kluby w okolicy podlasia?
Jak "narazie" jestem całkowitym żółtodzibem w nurkowaniu ale mam nadzieje, że wkrótce się to zmieni:)
Kilka dni temu wróciłam z Egiptu- nie zrobiłam niestety kursu bo zabrakło mi czasu- za krótki pobyt:( Jedynie dwa dni nurkowania. Mam zamiar wrócić do Egiptu jeszcze w tym miesiącu lub następnym i zrobić kurs podst. i jak się uda to również i wyższy Tyle, że sama tam jadę... co będzie to będzie
Więc Maggie jak masz ochotę się przyłączyć to zapraszam Nie wiem czy jest to możliwe żeby po 4 "zejściach- tak się mówi? hihi żeby aż tak zwarjować na punkcie nurkowania
Zibi72 [Usunięty]
Wysłany: 05-10-2007, 08:52
Mania napisał/a:
Maggie
jak pobedziesz tutaj troche to zobaczysz ilu bedziesz miala znajomych na nurkowanie. A jak zostawisz chlopaka co nie chce nurkowac to bedzie jeszcze wiecej chetnych do nurkowania z toba
Witaj na Forum
Mania
Wysłany: 05-10-2007, 11:18
Co do nurkowania podlodowego to chyba sobie na razie odpuszczę -jestem zdecydowanie stworzeniem ciepłolubnym.
Co do zdjęcia to pewnie jakieś się znajdzie
A może ktoś z was wybiera sie obecnie na jakiś wyjazd nurkowy?
Widzę, że nie jestem sama
Mam pytanie: czy znacie jakieś kluby w okolicy podlasia?
Jak "narazie" jestem całkowitym żółtodzibem w nurkowaniu ale mam nadzieje, że wkrótce się to zmieni:)
Kilka dni temu wróciłam z Egiptu- nie zrobiłam niestety kursu bo zabrakło mi czasu- za krótki pobyt:( Jedynie dwa dni nurkowania. Mam zamiar wrócić do Egiptu jeszcze w tym miesiącu lub następnym i zrobić kurs podst. i jak się uda to również i wyższy Tyle, że sama tam jadę... co będzie to będzie
Więc Maggie jak masz ochotę się przyłączyć to zapraszam Nie wiem czy jest to możliwe żeby po 4 "zejściach- tak się mówi? hihi żeby aż tak zwarjować na punkcie nurkowania
Wreszcie ktos z Białegostoku Witamy na forum i wsrod osob zafascynowanych nurkowaniem!!!!! W Białymstoku sa prawdopodobnie dwa kluby nurkowe ale ja jeszcze nie trafilam do zadnego gdyz ciagle brak czasu na wszystko ... ale juz jest w planach kolejny wyjazd do Egiptowa (poczatek grudnia) a w nastepnym sezonie letnim planuje tez wyjazdy gdzies w Polsce aby zobaczyc jak to wyglada w zimnych wodach wiec jak ciagle bedziesz zafascynowana tym sportem to mam nadzieje ze sie poznamy i moze uda sie nam razem kiedys zanurkowac
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko