To, że i z innych można się naśmiewać - nie tylko z PADI...
Oczywiscie widze ten usmieszek, ale i tak nie czaje.
Znaczy co?
To, ze ktos sie reklamuje na Allegro jest powodem do nasmiewania?
Nasmiewania z organizacji, ktora reprezentuje ogloszeniodawca, czy nasmiewania z samego ogloszeniodawcy?
Umieszczanie takich postow jest po prostu chore. Autor chyba naprawde sie nudzi.
Wspolczuje...
Zgoda, również chore jest wyśmiewanie jakiejkolwiek organizacji. Niestety na FN popularnym jest bardzo, powiem, że nawet jest "w dobrym tonie" naśmiewanie się z PADI przy każdej okazji. Dlatego uważam, że Andrzej nie popełnił "świętokradztwa".
Sprzedający proponuje kurs wysłany w kopercie bąbelkowej, waga kursu wynosi 100-350g + uwaga (w kolorze czerwonym) "Przed zakupem proszę zapoznać się ze stroną 'o mnie'
gdzie mozna znaleźć wszystkie szczegóły dotyczące warunków licytacji, płatności, warunków gwarancji i zwrotów". No comment.
Adam Frajtak nie przesadzasz ? Poczytaj swoje posty...
majki jaki masz problem? Prowokujesz , nie wiem tylko dlaczego.
[ Dodano: 01-12-2007, 20:38 ]
No tak mielismy wymiane zdan (priv) na temat ze niby "piszcie do mnie a ja powiem gdzie sa dzury " spoko nie bylem wiarygodny.
Pozdrwiam
Adam Frajtak [Usunięty]
Wysłany: 01-12-2007, 20:53
Andrzej Minorczyk napisał/a:
Adam Frajtak napisał/a:
sam sie miałem moderować ?
IV FN
Bigas [Usunięty]
Wysłany: 02-12-2007, 16:14
Adam Frajtak napisał/a:
posprzątałem
Adam, żeś teraz pojechał
mysiar [Usunięty]
Wysłany: 02-12-2007, 17:55
no to co już się nie śmiejemy
Aniaa [Usunięty]
Wysłany: 02-12-2007, 23:40
To jaki kto kurs skończył nie jest wykładnikiem jego wiedzy.. I dziwię się tym co tak naparzają na PADI. Inne organizacje nie są jakąś śmietanką i elitą, ani pępkiem świata..
Pisząc takie wrzuty dają tylko świadectwo o sobie samych...
Ostatnio zmieniony przez Aniaa 02-12-2007, 23:51, w całości zmieniany 2 razy
Aniaa to Pani 17 post poczytaj histrie tego forum - tu nie ma smietanki tu sa
"płytsi" i "głebsi" :D
i ci ktorzy tylko w teorii nurkuja :]
Aniaa [Usunięty]
Wysłany: 03-12-2007, 14:46
To ze się ma 17 postów nie czyni nikogo gorszym i nie stwierdza ile się wie na dany temat. Pisać bzdury i sztucznie nabijać posty każdy potrafi...
Te uszczypliwe docinki są naprawdę zbędne.
Andrzej Minorczyk napisał/a:
Aniaa tu nie ma smietanki tu sa
"płytsi" i "głebsi"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko