Wiek: 63 Dołączył: 13 Sie 2007 Posty: 2478 Skąd: Trójmiasto
Wysłany: 23-11-2007, 19:08
A najdziwniejsze jest to , że jeżeli jest taka cena to są i kupujący. Inaczej dawno by wytwórca splajtował. Gdzie więc oni są ?????? skoro stadionu już nie ma.
Pozdrawiam Piotr
Ostatnio zmieniony przez piotrkw 23-11-2007, 19:11, w całości zmieniany 2 razy
17 kafelków:D Eh Mój Apeksik kosztował nawet nie jedą dziesiątą.heheh. Moj dobry kolega był jakiś czas temu po raz 2 na Hańczy z R5 ICE i próbowali go na 40 metrach zalidzic niedali znowu rady.Wiec albo kiepsko sie staraja albo opinia że jest to automat nie do zajechania jest prawdą.No ale póki co zyta mi sie milo Wasze posty gdyz moje oswiadznenie jest duzo mniejsze
albo opinia że jest to automat nie do zajechania jest prawdą...
Najlepiej to chyba samemu sprawdzić...
Dla chętnych do testowania, stale dostępny jest zestaw nowych autoamatów Scubatecha pod twina/singla z dirowym owężowaniem (jeżeli ktoś życzy sobie wężowego "klasyka" to też damy radę).
Automaty zwykle dostępne w Warszawie - w najbliższy łikent mogę je dowieźć na Śląsk.
Więcej informacji, m.in. opisy tych, którzy próbowali nowych Scubatechów można znaleźć tutaj .
Moj dobry kolega był jakiś czas temu po raz 2 na Hańczy z R5 ICE i próbowali go na 40 metrach zalidzic niedali znowu rady
A podaj procedure jak to robil.
Wracajac do tematu - nurkuje z Apeksami. Mialem w paszczy wiele innych automatow i nie powiem ze byly zle, nie byly tez jakies nadzwyczajne. Skoro takie sobie byly to apeksa wybralem bo wieszosc ktora posiada i chwali te automaty nie moze sie mylic.
Nie jest to takze jakies sekciarstwo, nie gloryfikuje sie bowiem innych produktow tego producenta.
i zeby taki pozostał to trzeba doradzać pytającym inne niz apeks automaty bo w przeciwnym wypadku apeks zmonopolizuje rynek i woda sodowa mu uderzy do główki i przestana byc tanie.
Pierwszy mój post - Witam Wszystkich
No to pomogłem w utrzymaniu cen apeksów :] Wczoraj przyszła przesyłka z Titanem LX Supreme i konsolą z Tauchsportu polecanego stronkę wcześniej. Jak na pierwszy automat mam nadzieję, że będzie służył bezproblemowo i będę z niego zadowolony.
Moj dobry kolega był jakiś czas temu po raz 2 na Hańczy z R5 ICE i próbowali go na 40 metrach zalidzic niedali znowu rady
A podaj procedure jak to robil.
Wracajac do tematu - nurkuje z Apeksami. Mialem w paszczy wiele innych automatow i nie powiem ze byly zle, nie byly tez jakies nadzwyczajne. Skoro takie sobie byly to apeksa wybralem bo wieszosc ktora posiada i chwali te automaty nie moze sie mylic.
Nie jest to takze jakies sekciarstwo, nie gloryfikuje sie bowiem innych produktow tego producenta.
Co do Apeksa mi on pasuje najlepiej,oczywiscie przyznam ze cena tez miala znaczenie choc jak to sie mowi na bezpieczenstwie sie nie oszczedza. Co do Procedury chociaz niewiem czy tak to mozna nazwac. Ale Pompowanie Skrzydła, Mocne wdechy na Głownym i Okto oraz zabawa guzczkiem upustowym no i pompowanie suchego. Tak jakos to bylo niewiem nie widzialem tylko slyszalem. Ale R2 ICE nawet nie pisknął. Sądze że naprawde to musi byc maszyneria extremalna. Tani Solidny Automat na Polskie i nie tylko Wody
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko