Wysłany: 16-08-2003, 12:44
Fotka zaiste interesująca. Tylko maseczka jakby troszkę niedopasowana. Nie ciece aby?
Nieco późno, ale równie serdecznie co poprzednicy witam nową Foremkę.
-----------------------------
również gorąco i mokro witam Cię killerko! Faktycznie maseczkę na zdjęciu masz trochę chyba nedopasowaną do nurkowania, ale jakoś tak dziwnie jestem przekonany że większości to BARDZO odpowiada szczególnie tej męskiej.
Witam również w klubie maniaków wody i podwody voytara. Chyba nawet się znamy i co więcej chyba widziałem Twojego pierwszego w życiu nura. Mam nadzieję że entuzjazm tylko wzrośnie.[/b]
Andrzej S
Stopień: posiadam
Wysłany: 16-08-2003, 22:35
Witaj Kill,
Pozdrawim Ciebie serdecznie. Po prostu serdecznie.
Wysłany: 17-08-2003, 10:54
Cytat:
Witam również w klubie maniaków wody i podwody voytara. Chyba nawet się znamy i co więcej chyba widziałem Twojego pierwszego w życiu nura. Mam nadzieję że entuzjazm tylko wzrośnie
Wiek: 48 Dołączył: 25 Mar 2002 Posty: 98 Skąd: Warszawa/Rijeka
Wysłany: 18-08-2003, 23:54
Ponieważ GosiaS zamknęła temat
http://forum.jds.pl/viewtopic.php4?t=1806
i może to i dobrze, to witam serdecznie nowego Forumowicza - Marot - oraz wszelakich innych, którzy się jeszcze nie ujawnili i tych co mają zamiar się zalogowac i ujawnić!!!
Zachęcam do korzystania - TYLKO - z tego tematu. Nie ma co zagracać forum, kazdorazowym - WITAM.
nie mam nioc przeciwko, ale jako senior, proponuje korzaystać z jednego tematu i POZDRAWIAM WSZYSTKICH "NURASÓW"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko