Wysłany: 23-01-2008, 23:44 Film z rekordowego nurkowania Agnieszki Łotockiej
Film z nurkowania Agnieszki - 154 msw - Dahab - Blue Hole
zawiera zdjęcia z dwóch kamer, w tym jednej na kasku
do ściągnięcia tutaj
format .avi (DivX) - czas 21:35 - 55.9 Mb - napisy w txt oraz srt
(uwzględniając sugestię forumowiczów, aby nie był w mpg )
Pozdrawiam. A.
Wiek: 62 Dołączył: 24 Maj 2004 Posty: 3728 Skąd: Katowice
Wysłany: 24-01-2008, 00:52
Ciekawe jak możesz ocenic film, którego nie mogłes w całości obejrzeć, skoro w chwili gdy pisałeś ten post film wciąż nie był w całości uploadowany na serwer - brakowało jakies 10 MB. Rozumiem zatem, że recenzja jest na wiarę...
[edit]Dopiero w tym momencie, o godz. 1:04 film jest na serwerze w całości[/edit]
Ostatnio zmieniony przez TomM 24-01-2008, 01:02, w całości zmieniany 1 raz
Ciekawe jak możesz ocenic film, którego nie mogłes w całości obejrzeć, skoro w chwili gdy pisałeś ten post film wciąż nie był w całości uploadowany na serwer - brakowało jakies 10 MB. Rozumiem zatem, że recenzja jest na wiarę...
niekoniecznie - sporo osób widzało film na ww. spotkaniu FFF. Ale może to była ironia, film faktycznie się nie załadował
TomM napisał/a:
[edit]Dopiero w tym momencie, o godz. 1:04 film jest na serwerze w całości[/edit]
jeszcze raz sorry zgadza się ale już chyba jest ok.
Generalnie po 12 min oglądania filmu uznałem że film jest bardzo ciekawy nie wiedząc jaka będzie końcówka i wiedziałem że na pewno się nie pomylę gdyż dalsza część filmu której nie oglądałem była jeszcze lepsza
Wiek: 62 Dołączył: 24 Maj 2004 Posty: 3728 Skąd: Katowice
Wysłany: 24-01-2008, 01:39
EcikHel napisał/a:
część filmu której nie oglądałem była jeszcze lepsza
To dla mnie zbyt pokrętna retoryka
Super klimaty, szkoda że tak mało materiału z części - że tak powiem - zasadniczej, czyli z kasku. Troszkę prądzik był po drodze, zdaje się...
Gratulacje dla Agnieszki złożyłem już osobiście, ale powtórzyć nie zaszkodzi, przy okazji pozdrowienia dla całego teamu. To bardzo fajnie, że zamieściliście ten materiał publicznie. Dzięki.
Wysłany: 25-01-2008, 23:30
szkoda tylko, ze na filmie nie odniesliscie sie bezposrednio do glebokosci (np. chociazby poprzez pokazanie wskazan komputera), szczegolnie ze jest to film z bicia rekordu, wiec glebokosc poniekad jest rowniez jednym z glownych bohaterow
szkoda tylko, ze na filmie nie odniesliscie sie bezposrednio do glebokosci (np. chociazby poprzez pokazanie wskazan komputera), szczegolnie ze jest to film z bicia rekordu, wiec glebokosc poniekad jest rowniez jednym z glownych bohaterow
no coż... mi nie zależało, ale przyznam - próbowaliśmy - były pokazywane wskazania komputera, jednak mocniejsze swiatło odbijało sie zarówno od ekranów Suunto jak i VR3 i wskazania były nieczytelne, wiec materiał poszedł "pod żyletkę" i do kosza.
ale jest nowa koncepcja pokazania wskazań przyrządów bezpośrednio w obrazie z kamery... zatem może wkrótce...
A.
Kamery z rejestratorami wideo, które były używane najpierw przez Jurka Błaszczyka a potem przez Agnieszkę Łotocką nie posiadały czujnika ciśnienia. Następne modele już posiadały taki czujnik. Na obrazie wideo są generowane napisy z czasem (stoper), głębokością, oraz , w miarę potrzeb wskazania kompasu cyfrowego ,temperatury (wskazania GPS pod wodą również).
Bartłomiej Grynda
GRALmarine
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko