o to super, czyli popytam o to... na najblizsze lata wystarczy no i bede jak sloneczko zolte w glebinie *zart* a teraz czego uzywasz?
[ Dodano: 28-02-2008, 00:47 ]
snupi: zerknelam w twoje wczesniejsze posty i juz wiem, ze ... wybor jest OK moze sie w tym nie utopie;)
pozdrawiam i milej nocy wszystkim!
z czasem. do decompresion procedures w TDI winno wystarczyc, az takiego hard-core chyba nie bede wyczyniac... i prosze nie lapac mnie za slowka... niektorzy chyba odczuwaja w czasie atakow i przytykow jakas ekstaze, ale to nie tedy droga...
pozdr.
"kto pytanie bladzi" ;P
[ Dodano: 28-02-2008, 01:01 ]
amykam temat, bo robi sie coraz wredniej!
Jak już wspomnieli koledzy w powyższych postach, a ja w prywatnej rozmowie:
żadnych hybryd, gumek, pontonów typu 2x40L
Kupuj śmiało worek 20-25L DZ, DTD, DUX, czy jaki tam chcesz. Worek pojedynczy.
Do tego 3 D-ringi, Kawał sztywnej taśmy 50mm, kawałek węższej tasiemki (pas kroczny), klamerka metalowa do pasa biodrowego, płyta stalowa (może być od jakiegoś rzemieślnika byle miała dobrze obrobione krawędzie szczególnie te w otworach na taśmę) i jeszcze parę innych drobiazgów (stopery, itd.)
Aardena napisał/a:
czy plywanie z przejsciowka na 1 butle jest ok (przejsciowo)?
Jak już wspomniał Te_Pe to kupa. Worek albo jest do twina albo do pojedyńczej flaszki. Nie ma czegoś takiego jak worek uniwersalny. Worek "twinowy" załozony do singla owinie się o niego....
Adapter to nic dobrego. Podnosi środek ciężkości.
Płyty combo też nie są jakimś super rozwiązaniem ale są lepsze niż adapter.
Wiek: 48 Dołączył: 08 Mar 2006 Posty: 1731 Skąd: Warszawa
Wysłany: 28-02-2008, 09:19
a ja mam tylko przytyk do brzmienia tematu - nie ma zróżnicowań między technicznymi nurkami samcami i samiczkami...z tego co zdążyłem się naoglądać, wszyscy pływają w podobnym szpeju...ew dostawia się różowe vr3 czy inne niedzwiedzie łapki...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko