Wysłany: 30-09-2003, 21:04
hehehehe. mili ludzie milo sie odwirualizowac...
Monio [Usunięty]
Wysłany: 30-09-2003, 21:39
Hejka wszystkim i tym co moczyli sie tylko w pivie i tym co to sie im nawet zdarzylo dac nura w wode !
Mi co prawda nie bylo dane pomoczyc sie razem z Wami ale mam nadzieje ze stan mojego glosu mnie jakos usprawiedliwia, no a poza tym musial tez byc ktos kto was troche pomeczyl na ladzie
Wszystkim Nurasom i innym gosciom, baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo dziekujemy ze moglismy goscic Was w naszych skromnych progach, za niedogodnosci przepraszamy, za mile spedzony czas dziekujemy i oczywiscie na przyslosc do nas zapraszamy.
Zawsze powietrza dla Was u nas pod dostatkiem (no moze czasem w kolach tylko brakowac:), a wody tez starczyc powinno, ze o ognisku, pivku i kielbasce nie wspomne.
No to pozdrowka - troszke spozniona (jak Wy to robicie ze sie tak szybko regenerujecie!?) Monika w timie z Marcinem,
bo reszta zespolu juz sie wczesniej dzielnie zameldowala!
Do zobaczenia mam nadziej, ze nie tylko w necie
Monika
Wysłany: 01-10-2003, 11:50
Witam.
W gorączce pakowania, zagineły buty nurkowe naszego Kolegi, oto ich opis:
FIRMA BEUCHAT, NR 46, CZARNE LEKKO GUMOWANE, GRUBOSC 5mm
prosiłbym osobę która niechcący zapakowałe owe butki do własnego bagarzu o info jak można je odebrać.
Wysłany: 01-10-2003, 15:42 THX
Monio napisał/a:
Hejka wszystkim i tym co moczyli sie tylko w pivie i tym co to sie im nawet zdarzylo dac nura w wode !
Mi co prawda nie bylo dane pomoczyc sie razem z Wami ale mam nadzieje ze stan mojego glosu mnie jakos usprawiedliwia, no a poza tym musial tez byc ktos kto was troche pomeczyl na ladzie
Wszystkim Nurasom i innym gosciom, baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo dziekujemy ze moglismy goscic Was w naszych skromnych progach, za niedogodnosci przepraszamy, za mile spedzony czas dziekujemy i oczywiscie na przyslosc do nas zapraszamy.
Zawsze powietrza dla Was u nas pod dostatkiem (no moze czasem w kolach tylko brakowac:), a wody tez starczyc powinno, ze o ognisku, pivku i kielbasce nie wspomne.
No to pozdrowka - troszke spozniona (jak Wy to robicie ze sie tak szybko regenerujecie!?) Monika w timie z Marcinem,
bo reszta zespolu juz sie wczesniej dzielnie zameldowala!
Do zobaczenia mam nadziej, ze nie tylko w necie
Monika
Wielkie THX Monia za świetną organizację Zjazdu (he fajny pomysł z tą bramą i powitaniem), napewno kosztowało was to wiele pracy - osobiście chciałbym podziękować Tobie, Marcionwi za trzy git nury (szczególnie ten nocny), Foczce (za zap. awaryjnego transp.),Ani, Rafiemu, Sebie, Heniowi... do zobaczyska - może nawet w krótce...
Chopin
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko