Wysłany: 05-10-2003, 19:15 kurs cpr - podziekowania dla ocn
to zeby nie było, że krytporeklama (patrz - posty o komercjalizacji) w tym dziale mozna swobodnie dziekowac.
Co tez niniejszym czynie.
Chcialam podziekowac ocn za blyskawiczne i swietne zorganizowanie kursu cpr (pierwsza pomoc i reanimacja). Blyskawiczne - bo po prosilismy o to tydzien temu. Swietna organizacja - wszystko sie odbylo zgodnie z planem i dokladnie tak jak byc powinno.
O dodatkowych radościach ze spedzonego weekendu w Olsztynie wspominac nie bede, ale jak zwykle bylo super!
Mania
Wysłany: 05-10-2003, 20:19
Olsztyńskie Centrum Nurkowe oraz Polski Czerwony Krzyż zorganizowaly, jak zwykle, wszystko "na medal"!!!
Niniejszym postem chce podziekowac bardzo serdecznie:
-Rysiowi, za wszystkie wspaniale i ekscytujace nurkowania, wzorowa organizacje i wspaniale przyklady samodyscypliny oraz jedyny na swiecie "gest"!!
-Pedrowi, za zyczliwosc, wsparcie duchowe, latarke w zeszlym tygodniu i dluuuuuga droge do domu
-Mani, za cieplo w nocy i cisze rano, wlosy, optymizm, papierosy, dobre slowo i spiwor na stopkach
-Kutwie, za ciekawe noce, zegarek i zrozumienie
-Przemanowi, za "gim-busa" i :nurkowanie wrakowe"
-Gosi, za obecnosc, wytrwalosc i... "Biala Dame"
-Chlopakom(i Żonom) z Inowroclawia, za ambitne podejscie w niedziele
-PCK, za wspanialego prelegenta
-Fantomowi, za to ze przezyl cala nasza grupe
-Wszystkim, za kolejne wspaniale spotkanie zorganizowane, kolejne na ktore zaprosilo nas
Olsztynskie Centrum Nurkowe!!!
OCN-prosimy o jeszcze!!
dziekuje
Olsztynskie Centrum Nurkowe!!!
OCN-prosimy o jeszcze!!
dziekuje
No Piotruś szybko Ci przeszła ta choroba jeśli prosisz o jeszcze... ale cóż, jak znam Rysia, to mówisz i masz... tylko, że mam nadzieję, że tym razem będzie mniej bujało w drodze nad wodę
Pozdrówjanka,
A ja dodam, ze nigdy tyle nie nurkowałam (technicznie na powierzchni) co w ten weekend, najwytrwalszymi moimi kompanami okazali się Kutwa i Piotruś .
Mania odpadla, ale sie nie dziwie bo wytrzymac z nami bylo ciezko. Kiedy powtórka??
PS. Dla zainteresowanych, a wiem że tacy są, dodam że w kursie organizowanym przez OCN nie uczestniczyłam.
Rysiu poprawie się
Ostatnio zmieniony przez GosiaS 17-11-2003, 22:13, w całości zmieniany 3 razy
Tak czytam i czytam te podziękowania i mam pytanie : czy kurs przewidywał również reanimację po zamroczeniu i zatruciu ?
Kto pił a kto reanimował ?
Czy na tą okoliczność niektórzy otrzymają oddzielne certyfikaty ?
Chciałbym tylko uzupełnić i sprostować.
Picie odbywało się TYLKO i WYŁąCZNIE w wieczory poprzedzające zbieranie grzybów oraz sam kurs, a nie nurkowanie. Osoby, które nurkowały nie poiły się z resztą łobuzerii.
Natomiast choroby, które dopadły uczestników i "nieuczestników" kursu to:
(wymieniam w kolejności alfabetycznej)
zatrucie z bujaniem
zaziębienie z glutem
To tyle. Jak tak dalej będziemy pisać głównie o wprowadzaniu elementu bajkowego do organizmu, to ludziska gotowi pomyśleć, że my nie nurkujemy tylko konserwujemy się w alkoholu etylowym, a to tylko część prawdy
Pozdrawiam,
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko