Wysłany: 14-10-2003, 19:30 powitanie i podziękowanie
Witam Wszystkich bardzo serdecznie tym bardziej, że trochę juz o niektórych z Was i o samym forum słyszałam (w samych pozytywach)
Moja krótka (na razie!!!) przygoda z nurkowaniem rozpoczęła się u Doroty i Wojtka w Hurghadzie (nie grzeszę może oryginalnością ;)ale jak wielu przede mną i pewnie wielu po mnie twierdzę, że lepiej się chyba zacząć nie da!).
Wielu ciekawych rzeczy już dowiedziałam się z forum i wielu się jeszcze na pewno dowiem - z góry dzięki.
A ponieważ jest to również dział podziękowań - odrobina prywaty:):
1. Dorota i Wojtek - ja już nic nie powiem bo cóz mozna dodać do tych wszystkich wypowiedzi na Wasz temat? A poza tym ponoć (tak tu przeczytałam) lewitujecie już nawet w sprzęcie więc obawiam się, że zajmiecie się np. paralotniarstwem i gdzie wtedy pojadę nurkować wiosną?;) A tak na serio - jeszcze raz wielkie dzięki!
2. Edyta i Marcin B - fantastycznie było Was poznać i spędzić razem trochę czasu - liczę na szybka powtórkę z rozrywki:). Szczególne podziękowania dla Edyty za maskę "z dioptriami" - bez Ciebie byłabym ślepa pod wodą.
3. Eres - mój niezwykle uzdolniony partner nurkowy na kursie u Wojtka - zgrana z nas para skoro nawet witamy się na forum jedno po drugim:)
Wysłany: 15-10-2003, 19:13
Witamy bardzo serdecznie
Szkoda, że tak szybko wyjechałaś.... , ale mamy nadzieję, że niedługo się spotkamy.
P.S Masz szczęście, bo Wojt jednak Cię zapamiętał ( chyba przez "te rzeczy" na linie ) i nie będzie musiał sprawdzać w logbooku (hihihi).
Teraz czekamy tylko na Sabinę
Pozdrawiamy - Edi i Marcin
A ja to - tylko nie wiem czy bardziej przez miłe słowa czy na wspomnienie "tej liny"
Przeprowadzka ciągle w toku i na szczęście zmierza do szczęśliwego zakończenia ... troche mi żal Warszawy ale jednak góry za oknem to góry. Tym bardziej, że stolicę i tak bede wizytować - już w przyszłym tygodniu szkolenie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko