ani myślę,to nie moja rola i nie mam takich aspiracji,lecz również z tego powodu nie muszę tego akceptować i uważać za normalność.To po prostu objaw braku szacunku dla tych wszystkich do których ktos taki się zwraca
masz racje ale to jak porywanie sie z motyka na slonce niestety
grzegorz napisał/a:
jesli jestem na tym forum od 2002 roku i mam 466 postów,to raczej słaby argument.
no nie zerknalem masz racje slaby argument
rowniez pozdrawiam
$$ [Usunięty]
Wysłany: 01-10-2008, 06:59
grzegorz napisał/a:
Wysłany: 29-09-2008, 18:37
Mania napisał/a:
A ja sie tak ucieszylam, ze wreszcie nicosc smoka pochlonela.
to było nas co najmniej dwóch.
Ponieważ para jest mieszana to właściwą formą jest "dwoje"/
Chyba tak, bo powinno być "wziąĆ", a nie "wziąŚĆ". Ponoć pochodzi od "braĆ", a nie "kraŚĆ".
masz oczywiście rację,choć taki sam błąd popełniał i Mickiewicz i Krasinski i parę jeszcze innych znamienitych osobistosci,więc jestem w niezłym towarzystwie:)to oczywiscie żart.Doskonale wiesz o co mi chodzi,bo przecież nie o to,ze ktoś raz na jakiś czas popełni błąd ortograficzny.Jeżeli tego typu formuowane zdania jak to robi Jazur,lub robił niejaki Michel,cię nie razą to twoja sprawa.Moje zdanie jest inne.
pzdr
G
[ Dodano: 01-10-2008, 09:19 ]
dwóch-nurków,to forum nurkowe.Akurat ty jestes jedną z ostatnich osób poprawiających czyjes błędy gramatyczne,spójrz najpierw w swoje i je skoryguj.
$$ [Usunięty]
Wysłany: 01-10-2008, 09:25
grzegorz napisał/a:
dwóch-nurków,to forum nurkowe.
"Mania" nie lubi jak się jej przyprawia "inflatora". Fakt nie piszę i pisał nie będę ortograficznie, jak się czepiasz to bądź jak "Żona Cezara".
grzegorz napisał/a:
ze ktoś raz na jakiś czas popełni błąd ortograficzny.
pozdrawiam rc
[ Dodano: 01-10-2008, 09:59 ]
jazur napisał/a:
gdzie załatwić szkolenie najlepiej jak najtaniej
W Warszawie wiem kogo mogę polecić, na sekcie ogłaszał kursy po 300 zł (poszukaj), nikt się nie zgłosił. Jak szkoli i informacja idzie drogą zadowolonych kursantów, to nie może się od chętnych opędzić.
Złap na Chwiałkowskiego Waldka Stankowskiego,potrafi bardzo dobrze nauczyć pływania.
$$ [Usunięty]
Wysłany: 01-10-2008, 12:39
grzegorz napisał/a:
Złap na Chwiałkowskiego Waldka Stankowskiego,potrafi bardzo dobrze nauczyć pływania.
Zrozumiały wpis powinien wyglądać np tak: "Złap na ul.Chwiałkowskiego Waldka Stankowskiego, potrafi bardzo dobrze nauczyć pływania."
Po przecinku zwykle stosuje się spację, bez określenia czy chodzi o ulicę czy osobę, wychodzi potwór dwojga nazwisk "Chwiałkowskiego Waldka Stankowskiego".
Wcale się nie dziwię że posługujemy się innymi odmianami języka Polskiego.
pozdrawiam rc
Ostatnio zmieniony przez $$ 01-10-2008, 12:40, w całości zmieniany 1 raz
jakiego?polskiego,Miszczu.To co usiłujesz teraz zrobić to zwykłe przypierda....nie.Przecież napisałem,ze nie chodzi mi o popełnianie prostych ,okazjonalnych błędów ortograficznych czy gramatycznych.Równie dobrze mógłbym napisać "na Chwiałce" nie na Chwiałkowskiego,i każdy mieszkający w Poznaniu wie gdzie to jest.Ale jesli ktoś pisze w typie: pozdrowić,czy wie któs,w Poznaniu,jak tanio mozna ,najlepiej w łikend,nauczyc plywac,dziekowac,dziekowac;to jeżeli tobie to pasuje,to mogę ci tylko współczuć.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko