Kołowrotka też nie zamierzam oddawać, jak wyciągniesz z Białego mój pas 16kg to jest Twój.
Nie ma szans kolego, specjalnie Ci wysle, na moj koszt. Ma sie klase, ma sie styl, rodzice nie musza sie wstydzic.
$$ [Usunięty]
Wysłany: 06-10-2008, 22:14
gibber napisał/a:
specjalnie Ci wysle, na moj koszt. Ma sie klase, ma sie styl,
Wtedy "Leszek Nowak" dołączył fragment prawa morskiego, jeśli nie ogłosiłeś na jakiej pozycji co zostało i nie zarezerwowałeś sobie czasu to, pisz skargi na Berdyczów.
pozdrawiam rc
gorcio [Usunięty]
Wysłany: 06-10-2008, 22:37
$$ napisał/a:
Kołowrotka też nie zamierzam oddawać
A mawiaja "kto sie wujem urodzil, skowronkiem nie umrze"
Ostatnio zmieniony przez gorcio 06-10-2008, 22:37, w całości zmieniany 1 raz
Wiek: 63 Dołączył: 13 Sie 2007 Posty: 2478 Skąd: Trójmiasto
Wysłany: 07-10-2008, 07:18
WW napisał/a:
Jakoś nie przypominam sobie, abym wspominał cokolwiek o opatrywaniu kikutów
A... w takim razie to przepraszam.....popieram.
Pozdrawiam Piotr
$$ [Usunięty]
Wysłany: 07-10-2008, 11:03
gorcio napisał/a:
Ponieważ dostaję sprzęt za darmo, to też rozdaję sprzęt, wejście w tą klasę "wujów" to ciekawsza część nurkowania.
pozdrawiam rc
gorcio [Usunięty]
Wysłany: 07-10-2008, 12:08
$$ napisał/a:
gorcio napisał/a:
Ponieważ dostaję sprzęt za darmo, to też rozdaję sprzęt, wejście w tą klasę "wujów" to ciekawsza część nurkowania.
Chwala Ci, ze rozdajesz jak mozesz. Ale zatrzymywanie znalezionego sprzetu prawem kaduka (bo nie morskim), to zwyczajne wujowstwo i nie zmieni tego fakt, ze cos komus kiedys odstapiles. Zwlaszcza, kiedy wiesz dokladnie kto jest wlascicielem, jak to bylo z pasem balastowym. Jak rozumiem, na biednego nie trafilo, a i sam przyznajesz, ze sprzet tez za darmo dostajesz - to po cholere Ci ten cudzy sprzet ? Muzeum zrobisz ? Zreszta, co Ci bede tlumaczyl ... nie chwal sie tylko potem, ze taki pas za darmo komus oddales.
$$ [Usunięty]
Wysłany: 07-10-2008, 16:29
gorcio napisał/a:
jak to bylo z pasem balastowym
Byli w większości.
gorcio napisał/a:
nie chwal sie tylko potem, ze taki pas za darmo komus oddales.
Taśmę z klamrą oddałem poprzedniemu właścicielowi, na pamiątkę.
Współczuję... Przypomniała mi się sprawa pewnej Austriaczki, która zostawiła swój sprzęt spadochronowy ( wart kilka tysięcy zł ) w samochodzie i ... znalazł się po 2 latach, w Polsce, na Allegro, cena wywoławcza 100 zł - koleś nie miał bladego pojęcia, co ukradł. Polak potrafi... Na szczęście spadochroniarze byli czujni...
Pozdrawiam
Karina
ech. już od dawna się zastanawiam czy trzymać sprzęt w garażu, bo stamtąd też może przecież nóg dostać..
ale jak nie tam, to gdzie? przecież nie będę na kupie szpeju spać
a gdzie masz ubezpieczone mieszkanie ????
parę lat temu miałem małą potyczkę na stacji benzynowej, pzy okazji goście podpieprzyli mi torbę z aparatem, płytami i innymi pierdami, to nawet nie było włamanie a normalny rozbój
kasę oddali mi z ubezpieczenia mieszkania, pokombinuj
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko