Wysłany: 20-10-2003, 10:43 Padi AOWD
Serdeczne dzięki dla Rafała "Draco" Chyc-Kornackiego za hardcore-owy kurs Advanced Open Water Diver (Padi) w Kulce. Było naprawdę ciężko , ale mnie się tak podoba...
podziwiam Chopina, widziałem jak się męczy w Kulce z nawigacją woda 17-18.10.03 maiła 10C na powierzchni, a na 14 7C, ale widać chyba zaliczył ten kurs no i oczywiście pozdrowionka dla wszystkich którzy tam byli w tym czasie a w szczególności dla Pani Elżbiety i dla Pani która szykowała tak dobre jedzenie.
narka i do zobaczenia
DRACO
Wysłany: 22-10-2003, 00:15 Cała przyjemność po mojej stronie..
Dzięki Grzesiek, przede wszystkim za wytrwałość i dobrą zabawę przy okazji...
I pamiętaj o kolanach !!!!
ściskam serdecznie...
Zyga !!! do zobaczyska niebawem i dzięki za odwiedziny w bazie !
Wysłany: 22-10-2003, 10:28
Ej Zyga...
Nie było tak źle z to wodą
na 30 miała co prawda tylko 4st... ale za to niebo przed nocnym....poezja.
W niedziedzielę po powrocie naprawdę miałem już dość tego nurkowania...
W poniedziałek do połowy...po wyjściu z pracy zacząłem kombinować gdzie by tu pojechać nurać w następny weekend...jeah!
I chyba się wybiorę znowu do Kulki - pocztowcy robią zakończenie sezonu...
Draco... o kolankach pamiętam, pamiętam... (tylko to jeszcze zostanie opatrznie zrozumumiane przez Forumowiczów heheheheh...)
Wysłany: 24-10-2003, 12:55
Siemka Grzesiu,
No to chyba bedziemy mieli okazje sie spotkac.
Bede razem z Toudim w Kulce w sobote. Niestety tylko do wieczora.
Namawiam Toudusia zeby zabral szpej i zanural choc raz, bo ja z Monio, to juz tylko towarzysko. Ale bedziemy kibicowac z pomostu.
To do zobaczyska
PS i Toudi mi tu krzyczy, ze rezerwuje sobie nurka z toba. A jednak pasja zwyciezyla nad zimnem 8)
Wysłany: 24-10-2003, 16:36
Jej Fokuś...
Mocno chciałem do was przybyć na to zamknięcie sezonu... Sprawy się jednak skomplikowały, kumple nie mogą jechać = nie mam autka - a już naprawdę nie chce mi się przybywać trasy Wawa - Szczytno PKS-em, tym bardziej,że mogę przyjechać dopiero w sobotę...
Naprawdę żałuję...usprawiedliwcie mnie jakoś przed Marcinem i Monią...a Toudusiemu powiedź, że napewno damy nura w listopadzie...(baza będzie czynna prawda>?)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko