Wiek: 50 Dołączyła: 04 Cze 2003 Posty: 922 Skąd: Warszawa
Wysłany: 19-11-2003, 13:56 Zapraszam na moją nową stronkę i proszę o opinie :)
Witam,
Zapraszam serdecznie na nowa stronke poswiecona ofertom kursow i wyjazdow nurkowych w kraju i zagranica. Stronka jeszcze pachnie nowoscia, mam nadzieje, ze Wasze uwagi pomoga mi ja udoskonalic.
Oferty last minute (narazie tylko Egipt) sa zebrane od różnych touroperatorów, co pozwala na porownanie ofert z calej Polski. Sa codziennie aktualizowane, mam nadzieje, ze znajdziecie jakas fajna okazje.
Na stronie jest rowniez forum, na ktorym mozna umieszczac opinie o roznych centrach nurkowych w Polsce i zagranica - mysle, ze Wasze rady pomoga wielu osobom podjac decyzje, ktore centrum wybrac. Forum jest moderowane, wszelkie przejawy chamstwa beda tepione (ale czytelników tego forum raczej ta uwaga nie dotyczy).
UWAGA! Nie zamierzamy być w żaden sposób konkurencyjni do tego forum. Chodzi nam jedynie o dyskusję na temat centrów nurkowych oraz wyjazdów na nurkowania. Takie tematy są czasami tępione na liscie i forum.
Bardzo prosze o wszelkie uwagi na temat strony i forum. Litosci, bardziej krytyczne uwagi prosze na priv
Wysłany: 19-11-2003, 14:34
No coz, skrypt nie przepuszcza nazwy strony aby na nia wejsc, prosze kliknac na ikonke www lub wpisac adres z opisu pod zdjeciem [flipv:71e06dfae3][/flipv:71e06dfae3]
Ostatnio zmieniony przez Victoria 19-11-2003, 15:40, w całości zmieniany 1 raz
maczaty [Usunięty]
Wysłany: 19-11-2003, 15:18
witam,
kolorki mocno wakacyjne , sama stronka skromna i bez niepotrzebnego zadęcia. Dobrze, ze jest "O nas" - klient widzi, ze powierza sie przyjaznie nastawionym jednostkom i trauma z czasow robienia prawa jazdy mu nie grozi . Potrzebne informacje sa, nawigacja nieskomplikowana i logiczna.
Jak dla mnie OK - zeby bylo zupelnie 100% bawelny, to usunalbym literowki (nieduzo, ale jednak) i bedzie miodzik
Wysłany: 19-11-2003, 15:24
maczaty napisał/a:
Jak dla mnie OK - zeby bylo zupelnie 100% bawelny, to usunalbym literowki (nieduzo, ale jednak) i bedzie miodzik
Dzieki za komentarz Jakbys mial chwilke czasu i ochote to daj znac jakie sa litrowki na priv, bo czytalismy chyba strone 100 razy i nie zauwazylismy tego niestety
maczaty [Usunięty]
Wysłany: 19-11-2003, 15:30
Cytat:
daj znac jakie sa litrowki
A robicie jakas promocje z Johnnym Walkerem?
Za pol godziny wybiegam z fabryki, wiec przesle na priv tylko wstepniak, OK? A jutro sprobuje ruszyc cos wiecej.
Wysłany: 19-11-2003, 16:22
jenny napisał/a:
Witam
A czy oferty "Last minute" mogłyby biegać nieco wolniej. Bo dostaję lekkiego oczopląsu i zupełnie nie przyswajam informacji?
Dzieki, to bardzo wazna uwaga
Wprawdzie to juz jest najwolniejsze tempo, ale postaramy sie jeszcze zwolnic Tymczasem ponizej biegajacych last minute jest "pelna oferta" i tam mozna sobie wszystko w zwolnionym tempie wyszukac Jezeli zapiszesz sie do subskrypcji, to bedziemy Ci te oferty najtansze podsylac, a wtedy oczaplas grozi tylko od niskich cen
Ostatnio zmieniony przez Victoria 19-11-2003, 16:27, w całości zmieniany 1 raz
MArcin M. [Usunięty]
Wysłany: 19-11-2003, 16:24
Hej.
Bardzo sympatycznie wyszła Wam ta stronka.
Przegląda się przyjemnie, i łatwo.
No i jeszcze cos trzeba zrobic - nie pytaj sie mnie co, bo nie mam pojecia - ale jak chcialam dodac Twoja strone do "ulubionych" to jako jej tytul pojawia sie "strona glowna". Nie powinno byc na przyklad - "tanienurkowanie" albo "victoria travel"????
Mania
Wysłany: 19-11-2003, 18:40
Stronka ok.
Brak natłoku informacji, przejrzysta i pod względem merytorycznym świetna.
Viki byle tak dalej........ no i ceny last...
Ale mi również nie wchodzi do ulubionych
Co do forum .... hmm te przepychanki... ja pierwszy ty drugi i nic na temat
Co do literówek, no cóż zdarzyć się mogą i najlepszym, ważne że wiadomo o co chodzi
Wysłany: 19-11-2003, 20:40
Hejka,
Ulubione poprawione.
Literowki tez czesciowo, pracujemy nad tym z naszym doradca
Last minute wolniej jezdzi.
MFA w trakcie poprawiania - prosimy o wiecej czepialskich
Dziekuje Wam kochani za uwagi, bardzo sa pomocne Poprosze jeszcze
Marcinie B zapraszam do wpisywania na moim forum swoich komentarzy Bywaly jestes w swiecie i mozesz duzo wiedzy na temat Egiptu innym przekazac
Stronka mnie sie podoba - nie ma tych wynalazkow, ktore sie pytaja: skip intro? albo cus takiego. Jest jasna, przejrzysta i komunikatywna. Jest bardzo ok graficznie - ma swoj styl.
Nooooooo ale dopiero ta oferta to ! (no a ja sie na ruchu znam )
Zycze ruchu na stronie i dalszego rozwoju! (a moze tak biuro we wro? bedzie po reka )
Wysłany: 21-11-2003, 18:46
migi napisał/a:
a ja jakos nie zauwazylam centow nurkowych w Poslce, a jedynie w Warszawie. Czy dla Ciebie warszawa jest cala Polska??
ech, jestem jakos uczulona na tym punkcie
Witam
Warszawa znajduje sie w Polsce, dlatego jest w dziale Polska. W chwili obecnej oferujemy kursy prowadzone jedynie przez warszawskie centra.
Gdy bedziemy mieli oferty zajec w innych miastach, to zostana rowniez umieszczone w dziale Polska.
W ofertach wyjazdow zagranicznych mamy wyloty z roznych miast w Polsce, nie tylko z Warszawy.
Bardzo mi przykro, ze Cie urazilam, nie mialam takiego zamiaru.
napisalas:
Na stronie jest rowniez forum, na ktorym mozna umieszczac opinie o roznych centrach nurkowych w Polsce i zagranica - mysle, ze Wasze rady pomoga wielu osobom podjac decyzje, ktore centrum wybrac.
Na forum nie ma tematu: centra w Polsce tak jak napisalas, jest tylko centra w Warszawie.
Przepraszam ze nie wyjasnilam w moim poscie wyzej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko