Nie smućmy się na zapas. Podobno AirPolonia, która lata dla AlfaStar nie płaci nikomu rachunków ( tak mówią na mieście ). Może to oznaczać następna wpadkę wyjazdową.
Pozdrawiam
Coś ten Egipt robi się pechowy- chyba kupię sobie motolotnię i namiot
Wojteczku,
Namiotu nie potrzebujesz - cos ci tam zalatwie jak bedzie trzeba. W najgorszym razie u mojego przyjaciela na dachu bedziesz spal - a tam cieplo...... (w przeciwienstwie do Warszawy)
Mania
Fantomas [Usunięty]
Wysłany: 07-01-2004, 08:29 turyści winni upadku El Greco?
wydaje mi się, że umowy z biurami turystycznymi są skonstruowane tak, że turysta nie ma prawa odmawiać transportu środkami podstawionymi przez biuro, jeśli spełniają one międzynarodowe standardy.
a ponoć z samolotami flashair tak było.
na miejscu El Greco lub firmy ubezpieczeniowej pozwałbym turystów o zwrot poniesionych kosztów ich powrotu. i raczej miałbym sporą szansę na wygraną.
Wysłany: 07-01-2004, 12:11
Mania napisał/a:
Namiotu nie potrzebujesz - cos ci tam zalatwie jak bedzie trzeba. W najgorszym razie u mojego przyjaciela na dachu bedziesz spal - a tam cieplo...... (w przeciwienstwie do Warszawy)
Mania
Trzymam Cię za słowo , chociaż na dachu,bez namiotu nieco obawiałbym się deszczu
Trzymam Cię za słowo , chociaż na dachu,bez namiotu nieco obawiałbym się deszczu
Deszcz... W Egipcie????? No co Ty.....
Bardziej Ci bedzie potrzeby duzy parasol chroniacy przed porannym slonkiem.
Mania
PS. Ale na motolotnie tez sie zapisuje - zabierzesz mnie?
jenny [Usunięty]
Wysłany: 07-01-2004, 20:20
Mania napisał/a:
Tak ze trzy tygodnie temu w Dahabie był deszcz i nawet powódź, bo padało, aż dwie godziny.
Skutki usuwali do Bożego Narodzenia - sama widziałam.
Wiek: 57 Dołączył: 08 Maj 2003 Posty: 683 Skąd: Warszawka
Wysłany: 13-01-2004, 14:48
Mania napisał/a:
nuras5 napisał/a:
Trzymam Cię za słowo :spoko: :mail; , chociaż na dachu,bez namiotu nieco obawiałbym się deszczu :pada: :ping:
Bardziej Ci bedzie potrzeby duzy parasol chroniacy przed porannym slonkiem.
Mania
PS. Ale na motolotnie tez sie zapisuje - zabierzesz mnie?
bylem 4 razy w egiptowie
2 razy trafilem na deszcz
1 lalo przez dwa dni (w sharm byly takie kaluze ze nie dalo sie przejechac)
w dahab plynela rzeka i trzeba bylo przechodzic po kamieniach (nie bylo wtedy mostku)
Bylam kilka razy i tylko raz trafil mi sie deszcz. W Sharmie padalo dwa dni w listopadzie...ale to tak naprawde byly 2 godziny w ciagu dnia. Chociaz trzeba przyznac, ze byla to sciana deszczu, a potem byly nie tylko kaluze, ale wrecz zapadal sie pod woda asfalt - kanalizacji przy drogach nikt nie buduje, bo na 2 dni w roku naprawde sie nie oplaca. Dlatego jesli nuras wybierze sie tam w okresie od lutego do listopada ma 100% gwarancji ze padac nie bedzie i mozna spac na dachu
Mania
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko