Strona Główna FORUM-NURAS
Froum dla nurkujących i nie tylko ...

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy    KalendarzKalendarz
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat

Poprzedni temat «» Następny temat
Filozofia CMAS wg Strugalskiego odc.4
Autor Wiadomość
Agafon 

Wysłany: 08-02-2004, 16:49   

[quote="Agafon"]
t0m1 napisał/a:
tez bym tak napisal gdybym byl M1+ i potrzebowal protekcji w KDP....
to tyle komentarza!!! .

Człowieku czy ty jesteś zdrowy psychicznie. Czy ty w ogóle rozumiesz o czym my tutaj mówimy. Zdaje mi się że masz jakieś problemy ze sobą. W kraju naszym jest wielu psychoterapeutów i możesz się do nich udać, tylko nie zasypuj nas swoimi problemami. Jeśli lubisz czytać posty innych ludzi to CZYTAJ ICH a nie Tomka. Po prostu nie wchodź tutaj, obejdziemy się bez twojego zdania. Naprawdę wiesz mi że nie będzie żadnego problemu.
To forum jest dla każdego i każdy ma prawo pisać to co mu się podoba. To samo tyczy się osób które czytają posty.

t0m1 

Kraj:
Puerto Rico

Wysłany: 09-02-2004, 00:12   

Agafon napisał/a:
W kraju naszym jest wielu psychoterapeutów i możesz się do nich udać(...)

No chetnie, polecasz, bo znasz??? Czesto musisz korzystac z ich uslug???

Kwiatkowski Arek
[Usunięty]

Wysłany: 09-02-2004, 01:20   

tez bym tak napisal gdybym byl M1+ i potrzebowal protekcji w KDP....
to tyle komentarza!!!

Czujesz się niedoceniony, niezauważony, masz mnóstwo kompleksów, z którymi nie możesz sobie poradzić…. Wiem jak to jest. Znam takie przypadki jak Ty z literatury. Uczono nas też na kursie instruktorskim o takich ciężkich przypadkach. Ale nie martw się, głowa do góry, wszystko się jakoś ułoży. Jesteś jeszcze młodym mężczyzną, nie do końca ukształtowanym. Pamiętaj, że niektórzy dojrzewają później. Akurat Ty miałeś pecha, ale ja nie będę taki złośliwy jak Ty i obiecuję, że będę trzymał za Ciebie kciuki. Wszystko będzie dobrze.

Z nurkowym pozdrowieniem

Kwiatkowski Arek.

P.S.
Protekcji nie potrzebuję, radzę sobie zupełnie sam. Po prostu nie byłem i nie jestem takim pechowcem jak Ty.

Mania 

Stopień: ale o co chodzi?
Kraj:
Poland

Wysłany: 09-02-2004, 09:24   

Panowie....
troche spokoju, prosze....
Dajcie sobie wszyscy trzej na luz, ok?
Mania

Kriss 

Stopień: CD DIR TIR CMADI
Kraj:
Poland

Wysłany: 09-02-2004, 10:33   Re: Filozofia CMAS wg Strugalskiego odc.4

:mrgreen:
Ostatnio zmieniony przez Kriss 24-02-2004, 18:52, w całości zmieniany 1 raz  

t0m1 

Kraj:
Puerto Rico

Wysłany: 09-02-2004, 11:00   

Kwiatkowski Arek napisał/a:
Czujesz się niedoceniony, niezauważony, masz mnóstwo kompleksów, z którymi nie możesz sobie poradzić

Przepraszam Cie, jezeli urazila Cie moja poprzednia wypowiedz. Nie poradze nic na to, ze jestem zlosliwy, jak rowniez na to, ze mowie to co mysle.

Rozczaruje Cie mowiac, ze nie mam kompleksow?? Ale pewnie sie nabawie kompleksow, ze mam CMASowskie plastiki, jezeli CMAS baron bedzie dalej takie ciekawe filozoficzne posty wstawial na forum. I prowadzil "dyskusje" w sposob w jaki ja prowadzi. Moze "dyskusja" to nie odpowiednie slowo, moze powinienem uzyc slowa "monolog"...
A moze sie ich nie nabawie, bo jeszcze w CMASie jest kilka osob, innych niz "nasz mentor" :mrgreen: ktore potrafia podjac paleczke w dyskusji, jak rowniez swiadomie przemyslec argumenty drugiej strony. Zamiast pozostawac zamknietym umyslem ograniczonym do wlasnej wiedzy i uwazajacym ja za cos niepodwazalnego, swietego i jedenie slusznego :-|

Agafon 

Wysłany: 09-02-2004, 16:59   

[quote="Agafon"]
Kriss napisał/a:
Dziwna baronowa pararela SLD _ CMAS z maniakalną wprost upierdliwością jest mi nie odłaczną

Kolego (DM jak się uważasz :-D ) jak chcesz o polityce pogadać to nie na to forum zapraszam.

Mania 

Stopień: ale o co chodzi?
Kraj:
Poland

Wysłany: 09-02-2004, 17:47   

Agafon napisał/a:

Kolego (DM jak się uważasz :-D ) jak chcesz o polityce pogadać to nie na to forum zapraszam.

A w zasadzie dlaczego nie....
Zauwazylam, ze jestes "swiezutkim" uczestnikiem FN. Serdecznie Cie witam i proponuje przejrzec znajdujace sie tutaj, liczne watki. Wtedy zauwazysz, ze od czasu do czasu pozwalamy sobie pogadac i o polityce i o kobietach/facetach, a takze opowiadamy sobie dowcipy.
Czy jest w tym cos zlego Twoim zdaniem?
Jeszcze raz witam
Mania

Agafon 

Wysłany: 09-02-2004, 19:37   

Witam wszystkich
A to PRZEPRASZAM jak kogoś uraziłem :) Ja tam stronię od polityki.

t0m1 

Kraj:
Puerto Rico

Wysłany: 09-02-2004, 23:00   

gdybym sie zacietrzewil zwrocilbym Ci uwage, ze do powitan sluzy inne miejsce ale zamiast tego witam Cie serdecznie, zapraszam do wymiany pogladow na kazdy temat, ktory Ci odpowiada i oczekuje aktywnego udzialu :mrgreen:

Havock 

Wysłany: 17-02-2004, 20:40   wpadka,

przepraszam ale przez moje niedopatrzenie wipisałem baranów a nie BARONÓW wynikło to z mojej chwilowej nieuwagii za co serdecznie przepraszam!!!

Havock 

Wysłany: 17-02-2004, 20:47   Re: Filozofia CMAS wg Strugalskiego odc.4

...Dziwna baronowa pararela SLD _ CMAS z maniakalną wprost ...

przeglądając moją wypowiedz (wielokrotnie) nie zauważyłem żadnego SLD czy innej partii więc skąd to powiązanie??? Kriss czego sie tak czepiasz, nie będe ci dogryzał bo tego na celu nie mam. A i żaden nieznajomy, nazywam sie Michał Domański.

Kriss 

Stopień: CD DIR TIR CMADI
Kraj:
Poland

Wysłany: 18-02-2004, 15:29   

:mrgreen:

Dodaj do: Wypowiedź dla Wykop  Wypowiedź dla Facebook  Wypowiedź dla Wyczaj.to  Wypowiedź dla Gwar  Wypowiedź dla Delicious  Wypowiedź dla Digg  Wypowiedź dla Furl  Wypowiedź dla Google  Wypowiedź dla Magnolia  Wypowiedź dla Reddit  Wypowiedź dla Simpy  Wypowiedź dla Slashdot  Wypowiedź dla Technorati  Wypowiedź dla YahooMyWeb
Odpowiedz do tematu