Takie luźne moje spostrzeżenie odnośnie tych flag...W sumie nigdy się nie zastanawiałem tak do końca co one oznaczają na forum.Zawsze wydawało mi się że ktoś kto pokazuje się z np. polską flagą,to jest Polakiem.Jak z amerykańską,to jest Amerykaninem.Itd...Jak podróżuję po europie,to na plecaku mam naszą flagę."Mówię":jestem Polakiem.Często noszę niemieckie morki...Ale zawsze z nich odrywam niemiecką flagę.Jestem i czuję się wszak Polakiem. Jak mam zatem nosić obcą mi flagę?
Uważam że w tym wypadku określenie "kraj" i podpięcie pod to flagi narodowej powinno być jednak jednoznacznym określeniem tego czyś Ty "Polak Mały",czy też inny ludź...Widać wtedy zaraz czyś ty "farbowany",czy prawdziwy... A dalej tam gdzie "miejsce",można sobie edytować do woli.Dziś mieszkam w Gdańsku,dziś Berlinie,jutro w Zimbabwe...
hej "patrioci"! jakze mozecie zabierac sie za swiadome i bezpieczne nurkowanie,skoro nawet "czterech pancernych" potrafi tak gleboko spustoszyc wasze biedne ,zryte lby???
i zeby nie bylo,tytul tematu to:"czaszka niemca".wiem,wiem to dzial bez moderacji,lecz moim zdaniem podstawowy regulamin FN jasno wypowiada sie w temacie podobnych przypadkow.dla tego argument z zupa pomidorowa uwazam za wyjatkowo mialki.moderatorze...
[ Dodano: 05-04-2010, 22:54 ]
hej "patrioci"! jakze mozecie zabierac sie za swiadome i bezpieczne nurkowanie,skoro nawet "czterech pancernych" potrafi tak gleboko spustoszyc wasze biedne ,zryte lby???
i zeby nie bylo,tytul tematu to:"czaszka niemca".wiem,wiem to dzial bez moderacji,lecz moim zdaniem podstawowy regulamin FN jasno wypowiada sie w temacie podobnych przypadkow.dla tego argument z zupa pomidorowa uwazam za wyjatkowo mialki.moderatorze...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko