Strona Główna FORUM-NURAS
Froum dla nurkujących i nie tylko ...

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy    KalendarzKalendarz
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat

Poprzedni temat «» Następny temat
kupuję łóżko - szukam aparatu :-)
Autor Wiadomość
ZAQ
[Usunięty]

Wysłany: 25-03-2004, 14:26   kupuję łóżko - szukam aparatu :-)

witam wszystkich bardzo serdecznie

planuję wyjazd z moja przyszłą małżonką (22 maja) w podróż poślubną wybrać sie do Sharm ok 25 maja i chciałbym zrobić zdjęcia pod wodą dla upamiętnienia tego wypadu. ale w budżecie jest kasa na zakup łoża małżeńskiego ( priorytet) a na aparat zabrakło dajcie znać czy można na miejscu wypożyczyć albo gdzieś w wawie

serdeczne dzięki

ZAQ

lobster 

Stopień: zdolny ale leniwy
Wysłany: 25-03-2004, 19:50   

zamiast loza kup fajny, duzy materac na podloge. Taniej, przytulniej i kupa zabawy :mrgreen:

No i oczywiscie bedziesz mogl kupic aparat. :idea:

Clio 

Stopień: poczÄ�tkujÄ&#
Wysłany: 25-03-2004, 22:24   

Chlopie , nie zen sie to nie tylko na materacu zaoszczedzisz :-)

Aston 

Stopień: SSI PSAI
Kraj:
Vatican

Wysłany: 26-03-2004, 01:56   

:wave:

Na wstepie - Gratulacje:) :nuty:

Lobster ma z lekka racje :-) mieszkalem na materacu kilka latek i bylo wygodnie - kregoslup nie bolal! ;)

A podroz poslubna to piekna rzecz :szampan: - ciagle na nia czekam !

Wyjezdzajcie! :-)

:wave: :wave:

ZAQ
[Usunięty]

Wysłany: 26-03-2004, 09:00   

Serdeczne dzięki za rady Panowie,

pomysł z materacem wydaje się bardzo ok.

a co do żeniaczki to kumple kazali bo niby z jakiej racji
mam mieć lepiej od nich :-).

no a poza tym to moja przyszła też nurkuje więc wydaje mi się że kto jak kto ale wy to zrozumiecie tę decyzję.

pzdr.

ZAQ

marzena 

Wysłany: 26-03-2004, 09:46   

Witam wszystkich,

ZAQ - gratulacje!!!
w pierwszej chwili po przeczytaniu Twojego postu, pomyślałam: nic z tego aparatu nie będzie! Bo przecież ślub, podróż poślubna, meblowanie wspólnego gniazdka....i na to wszystko jeszcze aparat fotograficzny?

Ale skoro Twoja przyszła małżonka również nurkuje, to z pewnością uda Wam się tak rozplanować wspólny budżet, że wystarczy funduszy na podróż poślubną, nowe łóżko i oczywiście na aparat.

A materac zamiast łóżka, to naprawdę dobry pomysł

Radol 

Stopień: MĹ�odszy Podw
Wysłany: 26-03-2004, 09:47   

Z racji swojego doświadczenia nie powinienem się odzywać,
ale

GRATULACJE I
WSZYSTKIEGO NAJ :)

I przemyślcie sprawę materaca
to i na aparat znajdzie się kaska,
a metarac jest baaaaardzo wygodny :)))

Pozdrawiam

Piotr - Malediwy 

Stopień: DM
Kraj:
Poland

Wysłany: 26-03-2004, 17:43   Podróż poślubna

Ja swoją podróż poślubną również połączyłem z wyjazdem nurkowym, tyle że do Hurghady. Aparat miałem co prawda własny ale w mieście widziałem wypożyczalnie apratów i kamer pod wodę. Ceny za wypożyczenie wynosiły po przeliczeniu już na złotówki od 50zł/dobę za aparaty i od 200zł/dobę za kamery. Niestety nie wiem czy tego wypożyczanie tego typu sprzętu są w Sharm.
Żyćze niezapomnianej podróży poślubnej!!!

Victoria 

Stopień: DM, Adv. Nitrox
Kraj:
Poland

Wysłany: 26-03-2004, 20:46   Re: kupuję łóżko - szukam aparatu :-)

ZAQ napisał/a:
planuję wyjazd z moja przyszłą małżonką (22 maja) w podróż poślubną wybrać sie do Sharm ok 25 maja i chciałbym zrobić zdjęcia pod wodą dla upamiętnienia tego wypadu. ale w budżecie jest kasa na zakup łoża małżeńskiego ( priorytet) a na aparat zabrakło dajcie znać czy można na miejscu wypożyczyć albo gdzieś w wawie

Witaj,
Po pierwsze - gratuluje i zycze szczescia!
Po drugie, to w jednej z baz, z ktorymi wspolpracujemy mozna wypozyczyc aparat fotograficzny - wyslalam zapytanie o cene, wkrotce napisze ile to kosztuje.
Po trzecie, to w tym terminie jest znizka cenowa na wyjazdy do Egiptu, moze nizsza cena wyjazdu pozwoli Wam zaoszczedzic nieco pieniazkow i perspektywa aparatu sie przyblizy :)

Piotr - Malediwy 

Stopień: DM
Kraj:
Poland

Wysłany: 26-03-2004, 21:48   

.... no i no łążko wtedy na pewno wystarczy :oops:

Krzysztof Dębski
[Usunięty]

Wysłany: 29-03-2004, 00:56   

ZAQ napisał/a:
Serdeczne dzięki za rady Panowie,

pomysł z materacem wydaje się bardzo ok.

a co do żeniaczki to kumple kazali bo niby z jakiej racji
mam mieć lepiej od nich :-) .

no a poza tym to moja przyszła też nurkuje więc wydaje mi się że kto jak kto ale wy to zrozumiecie tę decyzję.

pzdr.

ZAQ

Kup najpierw aparat, a za resztę łozko :) Wspomniałeś ze twoja kobieta też jest nurkiem to powinna zrozumieć :maniac: :mrgreen:

Dodaj do: Wypowiedź dla Wykop  Wypowiedź dla Facebook  Wypowiedź dla Wyczaj.to  Wypowiedź dla Gwar  Wypowiedź dla Delicious  Wypowiedź dla Digg  Wypowiedź dla Furl  Wypowiedź dla Google  Wypowiedź dla Magnolia  Wypowiedź dla Reddit  Wypowiedź dla Simpy  Wypowiedź dla Slashdot  Wypowiedź dla Technorati  Wypowiedź dla YahooMyWeb
Odpowiedz do tematu