To nie jest baza tylko polski instruktor pracujący w Sharm.
Zerknij na sektę (nie tylko w kwestii postów autopromocyjnych) - opinię na pewno sobie szybko wyrobisz.
Z własnej praktyki mogę powiedzieć tylko tyle: umówiłem się raz na kurs, po czym na miejscu okazało się, że sharmdiverowi zmieniły się plany i nie ma dla mnie czasu.
Ostatnio zmieniony przez pmk 28-07-2010, 21:23, w całości zmieniany 1 raz
na szczescie nie mam takich doswiadczen jak Przedmowca, ale korzystajac z wnioskow podobnych do wnioskow owego Przedmowcy i swojej wysoko rozwinietej kobiecej intuicji - goraco NIE polecam
Ostatnio zmieniony przez Syrenka_013 29-07-2010, 00:03, w całości zmieniany 2 razy
ja w sharmie bylem 2 razy: pierwszy raz robiac owd w bazie african divers. lodzie ok, wiekszosc snorkli, ale nurki tez u nich bywali (byli na innych lodziach ale nie wiem w jakiej ilosci)
drugi raz z nautica. ogolnie nie bylo do czego sie przyczepic: na lodzi zestaw tlenowy, przewodnicy ogarnieci i sympatyczni. jedyne ale to standard lodzi: na jednej w kiblu nie dzialala spluczka, na drugiej nie bylo prysznica do plukania sprzetu i siebie na rufie, na trzeciej wszystko ok. nie wiem z ilu jeszcze korzystaja. (a radosc polskiego staffu na widok rudej czyli zoladkowej gorzkiej-bezcenny )
Pana D. odradzam. "Połamało" go akurat w dzień jak mieliśmy z nim nurkować. Uzgodniony transport też nie przyjechał, o mały włos stracilibyśmy dzień nurkowy.
Niektórzy Polacy są po prostu 100 razy gorsi niż Egipcjanie.
Polecam Emperor, nurkowałem z nimi kilkakrotnie i zawsze wysoki poziom łodzi i przewodników. Ceny mają bardzo przyzwoite, odpływają z portu w Naama co jest niesamowitym plusem. Słyszałem też, że Camel Dive jest solidny. Może ktoś nurkował zarówno Camelem jak i z Emperorem i może porównać?
jacekplacek [Usunięty]
Wysłany: 29-07-2010, 13:27
Bero napisał/a:
ja w sharmie bylem 2 razy: pierwszy raz robiac owd w bazie african divers. lodzie ok, wiekszosc snorkli, ale nurki tez u nich bywali (byli na innych lodziach ale nie wiem w jakiej ilosci)
drugi raz z nautica. ogolnie nie bylo do czego sie przyczepic: na lodzi zestaw tlenowy, przewodnicy ogarnieci i sympatyczni. jedyne ale to standard lodzi: na jednej w kiblu nie dzialala spluczka, na drugiej nie bylo prysznica do plukania sprzetu i siebie na rufie, na trzeciej wszystko ok. nie wiem z ilu jeszcze korzystaja. (a radosc polskiego staffu na widok rudej czyli zoladkowej gorzkiej-bezcenny )
Bero, pytanie nie dotyczy miejsca, tylko konkretnej osoby - Jana Dudzińskiego vel. Shar mdiver - to tak w kwestii formalnej...
Ps. F-N odrzuca nick tego pana, pisze się to jednym słowem.
Ostatnio zmieniony przez jacekplacek 29-07-2010, 13:29, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko