Wysłany: 10-08-2010, 19:16
Sam jestes kot w worku
Reb jest opisany i mozesz tez zapytac o co chcesz zwroc uwage ze gosc sprzedal ok 220 rzeczy i ma 100% wiarygodnych opinii. Regularnie robie zakupy na e-bayu nigdy nie mialem problemu. Jesli ze sprzetem jest jakis problem ktory nie byl opisany nie ma problemu z jego zwrotem a PAY PAL wstrzyma wyplate pieniedzy sprzedajacemu. Po za tym kupujac uzywanego reba trzeba go oddac do serwisu jesli sie nie myle.
:E no dlatego nie kupuje na ebay bo raz zakupilem butle nowa i dostalem cos co wogole butla do nurkowanie nie bylo. A dlaczego chce kupic w centrum nurkowym , odpowiedz jest prosta , jak cos bedzié mi nawalac to wiem gdzie mam sie zglosic . Ja szanuje swoje pieniadze i czas,a na uzeranie z kims z ebayu niemam czasu.
A tak z innej beczki czay sa na tym forum jacys urzytkownicy Dolphina chetnie nawiaze kontakt .
a co do kupowania na ebayu - to wez pod uwage fakt, ze centra nurkowe najczesciej sprzedaja sprzet pokursowy, wiec roznie moze byc z jego stanem.
jak Ci zalezy pisz maile do wszystkich firm, ktore robia szkolenia na dolphinie - moze beda cos miec.
Ja w taki sposob znalazlam flowmeter.
ale z tego co sie zdazylam zorientowac jest to sprzet na tyle rzadko uzywany, ze nie licz, ze dostaniesz go w dobrym stanie w sklepie nurkowym za rogiem....
Ostatnio zmieniony przez Moann 12-08-2010, 15:09, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko