A ja zniknięcie KasiK w całości zwalałem na smoka i jednego infantylnego palanta...
hehe
nie nie, mnie sie tak latwo nie da pozbyc
palanci mi nie straszni. sie przyzwyczailam do ich wystepowania.
jacekplacek napisał/a:
Gratulacje! Tym większe, że płci pięknej przybyło
dziekuje
i tak, ten egzemplarz jest wyjatkowo przepiekny
a co by o przesadny offtop nie zostac posadzonym...
jakas ksiazke nurkowa polecasz do poczytania?
bo bym chetnie nowa lekture przytulila
jacekplacek [Usunięty]
Wysłany: 26-07-2010, 12:54
KasiaK napisał/a:
a co by o przesadny offtop nie zostac posadzonym...
jakas ksiazke nurkowa polecasz do poczytania?
bo bym chetnie nowa lekture przytulila
Kasiu, co bym Ci nie polecił, z pewnością już znasz. Na pewno nie przewija się tu "Tragedia Gustloffa" Heinz`a Schön`a, ale sam jej nie czytałem Poza beletrystyką, niebawem dojdzie jeszcze jeden tytuł, ale o tym po fakcie
Sie normalnie spoznilem
Jak ktomus wpadnie w oko, to bardzo prosze o info.
Ale chyba dlugo nie powisiala na allegro ? staram sie codziennie sprawdzac...
Ostatniego nurkowania ciagle nie moge namierzyc, ale pokazalo sie na allegro "W POGONI ZA CIENIEM" - tyle, ze cena w licytacji zrobila sie juz "troszke" chora
Ostatniego nurkowania ciagle nie moge namierzyc, ale pokazalo sie na allegro "W POGONI ZA CIENIEM" - tyle, ze cena w licytacji zrobila sie juz "troszke" chora
doskonała cena Nazwa produktu: OSTATNIE NURKOWANIE
model Nr katalogowy: 000894
Cena: 44,00zł
Dostępność produktu: dostępny.
To jest cena ze sklepu. Chyba, że swoją sprzedajesz własnym autografem. Końca aukcji nie widać a już cena sięgnęła 100zł. strach pomyśleć co będzie dalej
Tak jak pisza wyzej - naklady dawno wyczerpane, pozostaje tylko odkupic.
Kol lukaszl kupil ~2mce temu i teraz sprzedaje cena jak dla mnie zaporowa, dodatkowo stan okladki nieciekawy, "W pogoni..." wyglada juz lepiej.
Chyba poczekam na lepsza okazje, albo nowe wydanie. Wydawca jakis czas temu powiedzial w rozmowie tel. ze bedzie wznowienie, bo jest zainteresowanie - pozostaje uzbroic sie w cierpliwosc
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko