W drugiej połowie listopada razem z grupką przyjaciół wybieram się do Sharm. Sprawdzałem i wertowałem forum już kilkakrotnie w poszukiwaniu najlepszej bazy. Mam kilka typów ale proszę jeszcze o "świeże" opinie na temat niżej wymienionych baz
Nautica Sinaicollege
lub podanie jakiś dobrych baz gdzie przynajmniej jedna osoba mówi po polsku.
Z góry dziękuję za pomoc.
Jak nie musisz miec koniecznie "bazy", a chodzi o polskojezycznego instruktora to moge polecic urzedujacego w Sharm Tomka Werbanowskiego. Dziala tak samo jak kazda egipska baza - odbiera z hotelu, wiezie na lodke, wypozycza sprzet w miare potrzeb, prowadzi wycieczke/kurs, a na koniec odwozi do hotelu. Ja bylem bardzo zadowolony nurkujac z Tomkiem, a ceny mial tez konkurencyjne (w porownaniu z Nautica).
Jakbys byl zainteresowany to moge podac szczegoly i telefon na priv.
Nurkowałem tego lata z sinaicollege. Trzeci rok z kolei. Kolejnym razem jak będę w SSH to pewnie też z nimi będę nurał. Nie wiem czy płuczą pianki ale swój sprzęt dostałem z powrotem nazajutrz po ostatnim dniu nurkowym - umyty i wysuszony.
Nie no Ruski - ja żartowałem z tym Szarmdajwerem Poczytaj trochę takie forum pl.rec nurkowanie - tam jest jakiś (cenzura) o takim nicku i z tego się śmieję
Słuchaj - jesteśmy z jednego miasteczka a do tego ja za tydzień startuję do Sharm - jak wrócę to mogę się podzielić wrażeniami z organizacji. My to organizujemy przez znajomego przewodnika a jaka baza i łódka to sie dopiero zobaczy.
Wysłany: 07-10-2010, 21:18
też sie podłączę do tematu
wylatuję do sharm 9tego listopada. hotelik w samej naama bay. niestety... z racji tego, że mój pobyt uatrakcyjni małżonka raczej pakiet na codzienne z łodzi nie wchodzi w rachubę... bo przecież (cytat) ; "nie moge jej tak zostawić na cały dzień"
więc myślę, że uda się z dwa dni łódź a pozostałe trzy z brzegu...
czy załątwiac to w jednej bazie? czy raczej skorzystać z kilku?
nie koniecznie polskojęzyczne...
pzdr
tm
Weź żonkę na statek. Jak byłem ostatnio to niektórzy tak robili i nie było żadnych problemów.
Dokładnie tak! Pamiętaj o ABC dla niej - w czasie jak będziesz nurkował poogląda sobie rybki z góry. Moja żona nawet dała się namówić na dodatkowy dzień nurkowy ponad plan
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko