I jak sprawa się potoczyła dalej? Stanęło w miejscu czy ktoś beknął z tego tytułu
DM to początek zaawansowania PADI to nie chcę myśleć co trzeba będzie zrobić aby zostać MSD!
Czy ja wiem czy taki bez sensu? Nie uważasz że ktoś powinien zakończyć ten temat wyjaśnieniami bo łatwo jest oskarżać i rzucać hasła będąc anonimowy w necie lub jeżeli takowa sytuacja miała faktycznie miejsce i została faktycznie udowodniona to należałoby napiętnować takie zachowanie aby nie powtórzyły się więcej. Bo na razie to grożenie sądami, sprawami i głośne "szczekanie" z jednej i drugiej strony a żadnych konkretów i wyjaśnień nie ma w sprawie a rzutuje to na całe środowisko. Chyba że jest to celowe działanie konkurencji lub zemsta za jakiś nieudany deal bo tak to wygląda patrząc z boku.
Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 04-11-2010, 16:19
wujo napisał/a:
Chyba że jest to celowe działanie konkurencji lub zemsta za jakiś nieudany deal bo tak to wygląda patrząc z boku.
dlatego należy oceniać samemu, a nie wierzyć w opinie innych, a zdecydowanie nie wierzyć w opinie anonimów internetowych.
jeśli ktoś pisze jasno i logicznie i podpisuje się pod tym co pisze, to można w to wierzyć, jeśli znamy osobiście kogoś i mu ufamy to jeszcze bardziej można wierzyć.
natomiast jeśli ktoś coś pisze nie wiadomo dlaczego to albo chce komuś zaszkodzić bo go nie lubi i albo jest w tym krztyna prawdy, albo rzuca pomyje i błoto i pluje i bluzga bezsensownie, ale zawsze jakieś g... się przyczepi.
nie piszą obie strony - więc zapewne mają ku temu powody.
może lepiej iść do wody a kursanci niech pamiętają, że nie mają obowiązku całować się z instruktorami pod wodą.
ja osobiście wolę usłyszeć kilka opinii przed dokonywaniem wyborów i raczej nie opinii anonimów.
cokolwiek ktokolwiek nie napisze w tym wątku, nie sądzę by miało to jakikolwiek związek z prawdą. i tyle ode mnie. mam swoje zdanie na temat tego zdarzenia, ale nikomu nic do tego.
zresztą - nie nurkuję w tamtej okolicy i nie planuję.
Hubert 68
Dzięki za wyjaśnienie sprawy pozdrowień bo myślałam, że ze mną coś jest nie tak..., co jakiś czas widziałam pozdrowienia skierowane konkretnie do mnie od osób nieznanych a tu takie kwiatki:-)))))
No dobrzy jesteście:-)
pozdrawiam
Wysłany: 04-11-2010, 21:38
iwusek123 ja Cie nie rozumiem dziewczyno, jeśli to co opisałaś jest prawda ( znając ta osobe jestto wielce prawdopodobne) to walcz ,zemsta smakuje najlepiej na zimno.... POZEW POZEW POZEW, nie zrażaj sie do braci nurkowej nie wszyscy są chorzy to taki margines niestety , margines jest zwykle najbardziej zauważalny z tym sie jeszcze możesz spotkać pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko