Wszystko zależy co chcesz zobaczyć. Na nocleg polecam miejscowość Drage a na nurkowania Pakośtane i bazę nurkową http://www.nadji-laguna.com/index_pol.htm. możesz negocjować cenę. Powodzenia i udanej zabawy.
Witam! ja nurkowałem w tym roku w Chorwacji w Trogirze. Fajna baza nurkowa, właściciele i pracownicy bardzo mili i pomocni, ceny jak w większości centrów nurkowych w EU. Co do miejsc nurkowych jest ich kilkadziesiąt, część z nich naprawdę ciekawa, oczywiście można się dogadać co do poszczególnych nurkowań, najlepsze są całodniowe wyprawy na wyspy. Przejrzystość wody ok20-30 metrów, temperatura wody jak byłem ok20st na powierzchni (zimne prądy przyszły) do ok11st na 35m. Z noclegami nie ma problemu w centrum mają pokoje do wynajęcia i pracownicy także wynajmują w swoich domach apartamenty w przystępnej cenie(ja w sezonie płaciłem 60 euro za apartament 2 sypialnie, duża kuchnia, taras, łazienka w sam raz dla 4-5 osób). Pozdrawiam Michał
http://www.butterfly-diving.com/ nurałem z nimi w sierpniu bardzo mili i pełna profeska co o nie wszystkich bazach w okolicach Makarskiej moge powiedzieć.
Wysłany: 26-11-2010, 11:55
mich napisał/a:
http://www.butterfly-diving.com/ nurałem z nimi w sierpniu bardzo mili i pełna profeska co o nie wszystkich bazach w okolicach Makarskiej moge powiedzieć.
potwierdzam. nurkowałem z nimi we wrześniu. profesjonalna baza, dobre podejście, rozsądni przewodnicy. można też z nimi realizować głębokie nurkowania - bija wszystkie gazy. Lokalizacja - Tucepi (riwiera Makarska).
Wysłany: 27-11-2010, 15:34 Ja tez z nimi nuralem w lipcu...
Ja tez z nimi nuralem w lipcu... macie racje raczej wszystko ok, wyniknely tam pewne niescislosci finansowe na koniec, ale to po czesci moze kwestia nie dogadania sie na poczatku, ale pozostale rzeczy na duzy plus... wiec 4 z duzym plusem dla motyli...
Poszukuje bazy w Chorwacji, która ma w ofercie wyprawy nurkowe zaczynające się we czesnych godzinach porannych. Planuje podróż z rodziną, skoro świt chciałbym ponurkować, a od południa ciszyć się nadwodnymi atrakcjami Chorwacji
Rozumiem, że nurki były w tej samej okolicy?
Znalazłem stronę internetową tej bazy, a wybieramy się latem w okolice Rijeki, więc chciałbym zobaczyć "co TAM słychać pod wodą". Może wpobliży Rijeki są jeszcze jekieś inne bazy, które Ty lub inni polecają?. Jeżeli tak, to proszę o jak najwięcej informacji.
pzdr Maciej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko