Wysłany: 09-03-2011, 15:05 Kurs
Zgodnie z kolegi profilem posiadasz AOWD. Jest to warunkiem do rozpoczęcia szkoleń technicznych.
Przed kursem trymiksowym, musisz zrobic Adv Ean (lub inny równoważny) a dopiero później TMX
Nawiasem mówiąc kurs Adv Ean w IANTD daję uprawnienia do nurkowań z dekompresją a kolega Kazimierz szkoli właśnie w IANTD
Tak czy inaczej nadal go polecam a pozniej zawsze mozesz sie rozejrzec za kims o wiekszych mozliwosciach szkoleniowych
Wysłany: 09-03-2011, 15:10
Kurs nitroxowy mam juz wiec dlatego pytam o kolejne. Z tego co wiem w bydg. jest kilka CN. Moze ktos polecic jakas szkole w bydg. Brodnica to jednak kawalek drogi.
Wysłany: 09-03-2011, 15:23 kurs
Skoro kolega ma już kurs Adv. EAN to moze wykonywać nurkowania dekompresyjne.
Mam nadzieję że mówimy o Adv Ean a nie o Basic Ean bo to róznica.
Po Adv Ean możesz od razu przystąpić do kursów TMX. Myślę że instruktorów tego poziomu nie będziesz miał zbyt wielu w swoim rejonie.
Niestety nie znam tamtego rejonu wiec konkretnej osoby nie wskarze
Też jestem zainteresowany kursem ntmx i jak na razie dowiedziałem się, że w maju lub w czerwcu bydgoski Aquarius będzie organizował taki kurs lecz nie w Bydgoszczy tylko w ich bazie nad jeziorem Piłakno.
Szczegółowych informacji udziela Michał Górny (namiary na stronie Aquariusa).
Wysłany: 10-03-2011, 09:28 kursy techniczne
Witam
Zapraszam na kursy techniczne do mnie
Jeśli masz juz Adv Ean to kolejnym stopniem będzie Decompression Procedures Diver + Extended Range Diver oraz / lub Trimix Diver (normoksyczny)
Część teoretyczna odbywa się na sali wykładowej w Bydgoszczy.
Część praktyczna kursu odbywa się w niemieckich kamieniołomach koło Drezna lub na Bałtyku gdzie przynajmniej jest coś ciekawego na dnie W ostateczności na jeziorze Wdzydze ok. 120km od Bydgoszczy
Cena też jest atrakcyjna
Jeśli jesteś zainteresowany to daj znać na yurass@wp.pl lub 882823040
Pozdrawiam i przepraszam innych za prywatę...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko