www.kursnurkowy.pl miałem kurs razem z dziewczyna jesteśmy zadowoleni, a i o instruktorze nurkowie na brzegu mieli pozytywne opinie nawet jak nie było go w pobliżu
Wysłany: 30-08-2011, 11:08
ja polecam klub "mięczaki" z instruktorem wackiem lejko lub adasiem bielińskim. Na pewno będziesz zadowolony. Szkolą w cmasie lub naui. Kontakt: http://www.kpmieczaki.com.pl/index.html
Wysłany: 30-08-2011, 13:41
Plotek napisał/a:
Na jakim poziomie chcesz się szkolić?
Na początek interesuje mnie stopień 1, a docelowo drugi i trochę później (po nabraniu większego doświadczenia) specjalizacja podlodowa. Z uwagi na to, iż zamierzam nurkować przede wszystkim w Polsce to chciałbym zrobić od razu szkolenie na suchym skafandrze. Nie wiem czy jest taka możliwość, wiem że niektóre szkoły oferują stopień podstawowy od razu w suchaczu. Nie kalkuluje mi się kupować pianki skoro i tak wiem, że chcę nurkować w suchym, więc wolałbym od razu szkolić się w nim.
Wysłany: 30-08-2011, 15:17
Elrond napisał/a:
Na początek interesuje mnie stopień 1, a docelowo drugi i trochę później (po nabraniu większego doświadczenia) specjalizacja podlodowa. Z uwagi na to, iż zamierzam nurkować przede wszystkim w Polsce to chciałbym zrobić od razu szkolenie na suchym skafandrze. Nie wiem czy jest taka możliwość, wiem że niektóre szkoły oferują stopień podstawowy od razu w suchaczu. Nie kalkuluje mi się kupować pianki skoro i tak wiem, że chcę nurkować w suchym, więc wolałbym od razu szkolić się w nim.
Porozmawiaj z Jarkiem, który jest przedstawicielem Santi i ma sporo ich skafandrów oraz innych akcesoriów do testów i wypożyczenia.
Wysłany: 01-09-2011, 08:41
Widzę, że większość z Was poleca Radka Zajkowskiego, więc w takim razie nie ma co się zastanawiać nad dalszym wyborem. Skontaktuje się też z Jarkiem Bekierą w sprawie suchaczy Santi. Dzięki.
a ja polecam mojego męża Andrzeja Roszkowskiego- świetny nurek i nauczyciel, oczywiście w swoich sądach jestem pewnie mało obiektywna:) Pomijając fakt kursu to jak po kursie będziesz chciał zanurać w okolicach Białego to daj znać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko