Wysłany: 20-06-2004, 21:20 Bito rekord Guinnessa - pobito rekord Polski
Impreza na medal. Niech żałują ci co nie dojechali. A ci co za szybko wyjechali, niech żałują jeszcze bardziej. Wszystko można było oglądać "live" na:
www.nurkowa-polska.pl
Pełna relacja z komentarzami już we wtorek. W tej chwili już można oglądać podgląd galerii na: www.nurkowa-polska.pl/ind...llery&Itemid=26
Wysłany: 20-06-2004, 22:39
Mam pytanie która to była próba bicia tego rekordu Polski? Bo jeśli pierwsza i ostatnia to niesamowite, że od razu stała się rekordem. A ilu nurków brakowało do pobicia rekordu świata?
P.s Nie ma co się martwic co pewien czas w Teleexpressie pokazują tych polaków co pobili rekord np. na nawiększy pączek lub golonkę lub jak więcej osób naraz stojących na jednej nodze.
Wysłany: 21-06-2004, 00:06
Zabrakło ponad czterysta osób...
ale za to ustanowiliśmy rekord Guinessa w nurkowaniu największej grupy osób w wodzie o zerowej przejrzystości, rekord Guinessa w nurkowaniu największej grupy osób w akwenie o głębokości 2 metrów, rekord Guinessa w nurkowaniu największej grupy osób w akwenie o unikalnym zapachu i pewnie jeszcze parę rekordów Guinessa (mniejsza o kategorię).
Ogólnie było fajnie i śmiesznie, a mogło być jeszcze fajniej i jeszcze śmieszniej. Sponsorzy przygotowali sporo nagród (nie jestem pewien ilości ale zdaje się że cztery) suchacze dla najliczniejszej grupy zorganizowanej, automat od Maresa, Pianka od Aquaty, torby, zestawy abc, i jeszcze sporo innych gadżetów, losowanych było dobrze ponad 20 nagród. Był nawet Dr Śićko z komorą.
W międzyczasie kto chciał (przed losowaniem) to pojechał dać "normalnego" nurka gdzieś w okolicy, a kto nie chciał konserwował się bursztynowym płynem. Bicie rekordu było wg. mnie dobrym pretekstem, żeby sie spotkać i wykonać wspólnego nurka. Ja z tej okazji skorzystałem .
Tomku, Arturze - DZIĘKI !!! - następnym razem będzie lepiej.
Witam !
Może i nie udało się pobić rekordu ale impreza była przednia !
Skorpena jak zwykle bawiła się cudnie , a że przy okazji udało się
dostać kilka nagród , no to cóż ....
Na naszej stronie można sobie pooglądać zdjęcie , poczytać o klubie ...
Pozdrawiam bardzo serdecznie wszystkich uczestników .
Bogusia Sieheń
www.skorpena.olsztyn.pl bogusia@skorpena.olsztyn.pl
Zgadzam sie z Olasem, stalem z buddy w tym mule trzymajac sie za rece na glebokosci jakies 1,5m i nic nie widzialem, musialem podniesc reke z kompem na 0,7 m zeby zobaczyc czas jaki jestesmy pod wodo, no i ten zapach po wynurzeniu, i chyba jako jedyby mialem na glowie czapke Forum Nuras, bo innych nie widzialem.Ale mimo to bylo extra!!!(no i mam zdjecie z Dziewulskim)
Witam
Szkoda ze nie udało nam sie pobic rekordu, ale milo bylo spotkac sie w tak wielkim gronie i mam nadzieje ze oraganizator spróbuje zorganizowac nowa próbę pobicia rekordu (na mysli mam rekord Guinessa bo Polski juz pobiliśmy)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko