Do³±czy³: 13 Lis 2010 Posty: 1959 Sk±d: UBeckie metody Panów
Wys³any: 24-11-2011, 13:42 Rebreatherowy basen w Mys³owicach
Ostatnio kole¿anka Gosia poinformowa³a mnie i¿ jest mo¿liwo¶æ gratisowego zanurkowania na Rebie . Co prawda w ¶rodku tygodnia ale na rebie i tylko za cenê wstêpu na basen czyli 2 godziny na basenie za 20 z³ . Pojecha³em spróbowa³em na rebie spêdzi³em ze 45 min i chyba siê zarazi³em rebem , saun± i zimn± wod± po saunie .
Zajebisty wyjazd , teraz ¶rody wieczorem ju¿ mam zarezerwowane i nie koniecznie na .
Jakby kto by³ chêtny to trzeba pisaæ albo dzwoniæ .
Wys³any: 24-11-2011, 14:31
jacekplacek napisa³/a:
Czy Dolphin to oficjalny reb PADI?
Jacku - nie wiem bo wa¶nie organizacyjne i szczegó³y poszczególnych organizacji od pewnego czasu mnie nie interesuj± . Patrze na ludzi i na to co umiej± , a nie na organizacjê w jakiej nurkuj± . Na tym basenie zaskoczy³o mnie podej¶cie do tematu - Chcesz reba - masz reba , jak ci siê spodoba to mo¿e jak bêdziesz chcia³ to zrobisz u nas kurs a jak nie to nie . Nic nie oczekiwali w zamian . A jak ci siê reb jednak nie spodoba , to mo¿e spodoba ci siê skuter ?
A najbardziej podobaj± mi siê jasno i czytelnie okre¶lone kryteria , nikt mi siê nie pyta³ z jakiej organizacji mam papiery .
Wys³any: 24-11-2011, 14:51 Re: Rebreatherowy basen w Mys³owicach
slawek290 napisa³/a:
Ostatnio kole¿anka Gosia poinformowa³a mnie i¿ jest mo¿liwo¶æ gratisowego zanurkowania na Rebie ......... Pojecha³em spróbowa³em na rebie spêdzi³em ze 45 min i chyba siê zarazi³em rebem , saun± i zimn± wod± po saunie .
Zajebisty wyjazd , teraz ¶rody wieczorem ju¿ mam zarezerwowane
Patrz±c na mê¿a i S³awka (oni p³ywali w rebie, ja w tym samym czasie testowa³am p³ytê i uprz±¿ z jednej ta¶my), muszê stwierdziæ, ¿e mê¿czynom niewiele potrzeba do szczê¶cia.......
Jeszcze im obiecano próbne jazdy na skuterach - te¿ gratis .
A najbardziej podobaj± mi siê jasno i czytelnie okre¶lone kryteria
Bo to klub najlepszego polskiego CD PADI: A¶ki Kannenberg - niewiele mówi, du¿o dzia³a
I dziêki takiemu, a nie innemu podej¶ciu:
- zrobili¶my u nich OWD,
- kupujemy u nich sporo sprzêtu (ju¿ od kilku lat),
- od niedawna je¼dzimy z nimi na basen i saunê (niektórym ta sauna siê najbardziej podoba),
- je¼dzimy z nimi na wyjazdy - na razie bliskie, a od przysz³ego roku dalsze
Wys³any: 24-11-2011, 15:32
kraken napisa³/a:
Bo Divemaster to po prostu dobry klub jest.
Karaken - ale ty masz najlepszy zbiornik w kraju . Normalnie PADI przewodzi .
¯eby nie by³o tak s³odko ... Ale najlepiej technicznie wyszkolonego nurka widzia³em w GUE (i ta pozycja , te ruchy p³etwami ) ale ... aby nie by³o k³ótni dodam .... ¿e nie by³ to Hubert ale jeszcze kto¶ z " wiêkszymi tytu³ami "
Ostatnio zmieniony przez slawek290 24-11-2011, 15:38, w ca³o¶ci zmieniany 3 razy
jacekplacek [Usuniêty]
Wys³any: 24-11-2011, 16:11
slawek290 napisa³/a:
¯eby nie by³o tak s³odko
S³odko nie s³odko, katowicki Divemaster prowadzony jest wzorcowo, wysz³o z niego wielu znakomitych szkoleniowców, doskonale zaopatrzony sklep, kulturalna obs³uga, znakomite podej¶cie do klienta. A¶ka jako chyba jedyna z Polski(mo¿e prócz ¶p. Witka ¦mi³owskiego) dosta³a z PADI najwy¿sze na ¶wiecie odznaczenia. Byli te¿, obok Genka Buchczyka, jednymi z pierwszych w Polsce, którzy otwarli sklep dla nurków. A teraz te reby, skutery... konkurencja powinna braæ przyk³ad
Kiedy¶ mieli karnety na bicie butli. Dzia³a to jeszcze?
Ostatnio zmieniony przez jacekplacek 24-11-2011, 16:12, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Wys³any: 24-11-2011, 16:31
jacekplacek napisa³/a:
Nie wiem czy dzia³a bo flaszki bijê sobie sam (pompk± któr± zorganizowa³em z lokomotywy) ale .... muszê zrobiæ analizê je¶li chodzi o nitroxa i o tlen .
Ostatnio zmieniony przez slawek290 24-11-2011, 16:33, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Wys³any: 24-11-2011, 18:44
Moann napisa³/a:
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=15854530
O tych dwóch wiem ju¿ od do¶æ dawna .Poza tymi 2 ma s± wed³ug mojej dzisiejszej wiedzy do sprzedania s± jeszcze 4 w 3 innych miejscach . Mam na razie swojego faworyta ale mo¿e uda³o by siê gdzie¶ jeszcze znale¶æ lepsza ofertê .
Bul-kot [Usuniêty]
Wys³any: 24-11-2011, 18:56
slawek290 napisa³/a:
jacekplacek napisa³/a:
Nie wiem czy dzia³a bo flaszki bijê sobie sam (pompk± któr± zorganizowa³em z lokomotywy) (ciach)
A có¿ one winne ?
Zrozumia³bym kapciem, ale pompka to ju¿ nadmiar okrucieñstwa
Podobno tylko 3 rzeczy - ¿eby kobieta nie zrzêdzi³a, ¿eby dobrze gotowa³a i ¿eby za czêsto nie odmawia³a seksu...
Moja ¿ona kategorycznie wykluczy³a 2 pierwsze punkty , a potem to by³a ma³a awanturka ...
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, ¿e nie ponosi odpowiedzialno¶ci i w ¿aden sposób nie ingeruje w tre¶æ wypowiedzi umieszczanych przez u¿ytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ci±gu 24 godzin, postów o tre¶ci reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywaj±cych do nienawi¶ci rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propaguj±cych przemoc oraz tre¶ci powszechnie uznanych za naganne moralnie, spo³ecznie niew³a¶ciwe i naruszaj±cych zasady regulaminu.
Przypominam, ¿e osoby zamieszczaj±ce opinie, o których mowa powy¿ej, mog± ponie¶æ za ich tre¶æ odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które s± zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam okre¶laæ zachowania u¿ytkowników na stronie, dostarczaæ im odpowiednie tre¶ci oraz reklamy, a tak¿e u³atwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcjê automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy w³±czonej obs³udze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyra¿enie zgody na zapisywanie ich w pamiêci urz±dzenia, z którego korzystasz.
Je¿eli siê na to nie zgadzasz, mo¿esz w ka¿dej chwili zmieniæ ustawienia swojej przegl±darki. Przeczytaj, jak wy³±czyæ pliki cookie i nie tylko