Mam pytanie. Czy ktoś mógłby polecić mi jezioro do nurkowania na mazurach o bardzo dużej przejrzystości wody ??? Znam już: białe filipowskie i białe w Augustowie. Proszę o nazwę drobny opis i tak z grubsza jak tam ewentualnie dojechać ?? Z góry dziękuję i z niecierpliwością czekam na odpowiedź.
Witek [Usunięty]
Wysłany: 18-07-2004, 19:16
Miejscowosc Narty- jezioro Swietajno.
Niewielkie jezioro blisko Warszawy. W większości płytkie, tuż przy trasie Nidzica-Szczytno, rybne, bogate w roślinność i ciepłe w okresie letnim. Najważniejsze - czyste z przejrzystą wodą przez większość roku dochodzącą do 5-6 metrów widoczności.
Byłem w miniony weekend nad Swietajnem. Warunki do nurkowania całkiem dobre
Musisz się niestety liczyć z ilością turystów, jest ich mnóstwo - choć z drugiej strony po nurkowaniu ...
Nie dalej jak w ostatni weekend (17-18) byłem nad Hańczą. Warunki i widoczność super, bardzo mało ludzi. Niestety to prawda, że daleko, ale i tak mocno polecam. No i jeszcze jest całkiem fajna baza.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko