Wysłany: 12-10-2012, 21:52 Popłuczyny po "latarkach i kasku"
Wydzielone z wydzielonego tematu.
Prawdopodobnie nie ma ciągu logicznego ani sensu ale czy od początku miało..???
Wyrzucam te śmieci do Hyde Parku.
TomS
ten komentarz naprawdę z sympatii
[ Dodano: 12-10-2012, 22:00 ]
light-for-me
widzę że macie tam Dynara u siebie:)
z całym szacunkiem (pewnie bez wzajemności) dla JP uważam że Dynar wie co robi....
Dynar
to jak wrócisz napisz mi na FB coś o latarkach bo jak widzisż kontrowersje są tutaj na fN
JP> ostatnio (wczoraj) na koparkach ćwizcyłem ciaganie i zakłądanie kasku w różnych sytuacjach... to też złe?
przyznaję że latarka na goodmanie jest ok ale ma kilka wad których pewnie jestes świadom
[ Dodano: 12-10-2012, 22:05 ]
po dokłądnym przeanalizowaniun zdjęc Dynara...
co Ci się Jacek w tych zdjęciach nie podoba? jakie mas człowieku obiekcje? goodman na rączce... ok.. nigdy Ci sie nie zaplątał? aaaa zapomniałem, że Ty takich błędów nie popełniasz
btw. coś masz w sobie, że nawet człowiek z natury opanowany wkur*ia się i ma dośc Twojej zaczepliwej gadki
Bogdan WEG [Usunięty]
Wysłany: 12-10-2012, 22:31
tmichura napisał/a:
btw. coś masz w sobie, że nawet człowiek z natury opanowany wkur*ia się i ma dośc Twojej zaczepliwej gadki
Tomek nie denerwuj side.
Na temat Jacka to jest jedna taka anegdota:
Co to sa nerwy?
To tracenie zdrowia przez głupotę innych.
Daj mu spokój, bo Jacek ma problemy ze swoim bardzo wysoko podniesionym Ego.
Chciałby widzieć świat idealny, który ma urojony w swojej głowie.
Hm, tylko różnica między tymi dwoma jest dość znacząca
Włodek K [Usunięty]
Wysłany: 12-10-2012, 23:51
fwj napisał/a:
Hm, tylko różnica między tymi dwoma jest dość znacząca
Kiedyś za wykroczenie milicja dawała po grzbiecie pałą
Ale na prawie się nie znam, prawie
Już widzę "ścieżkę chłopców z Goleniowa" jak obrabiają nurków biegiem schodzących z łodzi w twinach
Ostatnio zmieniony przez Włodek K 12-10-2012, 23:51, w całości zmieniany 1 raz
Włodek K [Usunięty]
Wysłany: 13-10-2012, 09:47
Cytat:
3. narażanie się na szydercze komentarze i zaczepki braci nurkowej:)
E tam, jak pisałem, mi się podoba sztywna czapeczka z latarkami. Nurek wygląda jak smok ziejący ogniami piekielnymi
Ten trening szyi do okejki też mi się podoba
Robimy zawody kto bardziej okrągłe kółko nakreśli na dnie?
jedno albo dwa,- dla stereo light....
Uciekły mi wolne rączki To lubię szczególnie wolne rączki bo kojarzą mi się z nic nie robieniem i gdybym bardziej nie lubił pstrykać to nawet aparatu bym nie brał
Wolne rączki to prawie idea jak wolne konopie
Po konopi, pewnie ręce zwalniają? Co tam chyba cały świat zwalnia tempa ?
Ostatnio zmieniony przez Włodek K 13-10-2012, 09:58, w całości zmieniany 1 raz
No tak…pierwszy nurek Najjaśniejszej Rzeczypospolitej Polskiej, wszechwiedzący Imperator, Namaszczony Góru (k… Jak się pisze Guru? ), Podpora Wszystkich nurków, Animator Koparek, Expert oświetlenia, Przewodnik nieoświeconych, Najtańszy INSTRUKTOR Nitroxu, władca Promocji – w pakiecie taniej, dawca plastików…o q…wa, Biedronka – bez obrazy Biedronko , Pogromca czytelników i Wychowawca świeżynek, Autor 6,666666666666666667 posta dziennie (przy założeniu, że październik 2012 już się skończył) ORZEKŁ, ŻE: „Reasumując, moim zdaniem kask i umieszczone na nim latarki, są rekreacyjnemu nurkowi równie potrzebne, jak szympansowi krawat a w wielu nie trudnych do przewidzenia okolicznościach, spowoduje bardzo konkretne zagrożenie. Nie zapominajmy, że kwity sm są wręczane także świeżynkom tuż po OWD.”
Wysłany: 22-10-2012, 21:41
Aleksander napisał/a:
No tak…pierwszy nurek Najjaśniejszej Rzeczypospolitej Polskiej, wszechwiedzący Imperator, Namaszczony Góru (k… Jak się pisze Guru? ), Podpora Wszystkich nurków, Animator Koparek, Expert oświetlenia, Przewodnik nieoświeconych, Najtańszy INSTRUKTOR Nitroxu, władca Promocji – w pakiecie taniej, dawca plastików…o q…wa, Biedronka – bez obrazy Biedronko , Pogromca czytelników i Wychowawca świeżynek, Autor 6,666666666666666667 posta dziennie (przy założeniu, że październik 2012 już się skończył) ORZEKŁ, ŻE: „Reasumując, moim zdaniem kask i umieszczone na nim latarki, są rekreacyjnemu nurkowi równie potrzebne, jak szympansowi krawat a w wielu nie trudnych do przewidzenia okolicznościach, spowoduje bardzo konkretne zagrożenie. Nie zapominajmy, że kwity sm są wręczane także świeżynkom tuż po OWD.”
Panowie poprawcie mnie jeśli źle rozumiem, teraz to sobie jaja na całego robicie.
Obawiam się, że nie....
Aleksander napisał/a:
Reasumując, moim zdaniem kask i umieszczone na nim latarki, są rekreacyjnemu nurkowi równie potrzebne, jak szympansowi krawat a w wielu nie trudnych do przewidzenia okolicznościach, spowoduje bardzo konkretne zagrożenie.
Wszystko treść, przekaz, forma, merytoryka
Umieszczę sobie latarkę tam gdzie będę chciał i taką jaką będę chciał - ważne abym nad tym panował, ważne aby ta latarka dawała mi to czego od niej oczekuję i nie robila tego czego od niej nie oczekuję, ważne aby mój Partner wiedział gdzie ją mam i akceptował to
P.S. w dalszym ciągu nie wim co jest złego w tym że szympans ma krawat bo co jest złego w tym że szympans ma komputer z dostepem do sieci to juz wiem
Ostatnio zmieniony przez Aleksander 23-10-2012, 18:15, w całości zmieniany 1 raz
Aleksander, a może byś pokazał twarzyczkę bo chyba zaczyna Cię troszkę ponosić przez ta anonimowość. Jeżeli masz odwagę ferować takie opinie to i pewnie masz odwagę się ujawnić.
Raczej bym obstawial, ze przywroci poprzedni awatar - Reksia merdajacego ogonem za ostrokolem
jacekplacek [Usunięty]
Wysłany: 23-10-2012, 21:27
filipesku napisał/a:
Aleksander, a może byś pokazał twarzyczkę bo chyba zaczyna Cię troszkę ponosić przez ta anonimowość
Daj gościowi spokój - niektórzy tak mają
...
Aleksander, czy jaki ci tam dali... są ludzie, dla których czarne jest czarne, białe białym, a gorące parzy. Są też ludzie, dla których czarne jest czasem czerwone a białe fioletowo żółte... I te dwie grupy nigdy się nie dogadają, bo ta pierwsza uważa drugą za tępe, fałszywe pizdy a ta druga pierwszą za niegodnych ich kombinatorstwa frajerów. Ponieważ ja jeste w pierwszej grupie a Ty w drugiej, więc nie widzę możliwości jakiejkolwiek polemiki z Tobą
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko