Mnie na moim P2 uczono wyciągać nieprzytomnego... przy linie!!!!!
Auto promocja ? Nie bardzo rozumiem Twój post.
Nawiązuje do stwierdzenia, że wszędzie procedury i zasady są te same. Nie są nawet podobne. I zależy to też od organizacji, która tak ekstremalne różnice dopuszcza.
Bo ja mam wrażenie, że znów zaczyna się przepychanka, która to fede jest lepsza, bo:
Włodek K napisał/a:
Dzięki ale GUE to GUE słynące z jakości a nie jakiś tam CMAS & PADI na zadupiu.
jacekplacek napisał/a:
gdybym ja miał oceniać PADI po moich z nią kontaktach - czyli przez pryzmat tego co TY Włodku robisz - to gułe niech się skryje
jacekplacek [Usunięty]
Wysłany: 03-11-2012, 20:51
wiesiek01 napisał/a:
Ty uczysz super ktoś inny Ciebie źle uczył
Pieprzysz jak potłuczony.
Włodek K [Usunięty]
Wysłany: 03-11-2012, 20:53
Voltek napisał/a:
Bo ja mam wrażenie, że znów zaczyna się przepychanka, która to fede jest lepsza, bo:
Między mną a Jackiem Plackiem w tej kwestii nie sądzę aby była możliwość poważnych przepychanek w negatywnym tego słowa znaczeniu. Sądzę że za mała różnica poglądów
Prawdę mówiąc to mnie trochę ogranicza bo prosty ze mnie chłopak a nie cyniczny:)
[ Dodano: 03-11-2012, 20:58 ]
wiesiek01 napisał/a:
a nie w algorytmie.
Wiesiek zainteresował mnie ten uniwersalny algorytm, na który się powołujesz już dwukrotnie w tej dyskusji.
Chętnie przeczytam co to według Ciebie oznacza np w punktach czy jak tam chcesz ?
Z góry zapewniam że w ogólności to może być podobny wszędzie. Jednak na poziomie bardziej szczegółowym w różnych federacjach które w standardach zdefiniowały Ratownictwo nurkowe sprawy mają się różnie tak wg współczesności jak i w perspektywie lat w których obserwowałem te techniki.
Ostatnio zmieniony przez Włodek K 03-11-2012, 21:04, w całości zmieniany 1 raz
Ja nie znam, ale jeszcze trochę tego spamu i nie będę chciał znać
jacekplacek [Usunięty]
Wysłany: 03-11-2012, 21:55
Voltek napisał/a:
Ja nie znam, ale jeszcze trochę tego spamu i nie będę chciał znać
A co? Mam kierować do konkurencji? Przecież kieruję: do Włodka, do Poręby, do Huberta... a i tak źle, bo nie promuję badziewia - co się mocno nie podoba
I nie ma najmniejszych szans, bym polecił gości uczących 10minut na godzinę - a co niektórzy tak się tu lansują i co najmniej połowa uważa, że tak ma być
Ostatnio zmieniony przez jacekplacek 03-11-2012, 21:57, w całości zmieniany 1 raz
Z góry zapewniam że w ogólności to może być podobny wszędzie.
Otóż to właśnie i chyba to chciał usłyszeć założyciel tego wątku. A dyskusja o różnicach w detalach to dyskusja podobna do dyskusji o wyższości jednych świąt nad drugimi.
Na pytania zalozyciela tematu byly konkretne odpowiedzi juz na pierwszej stronie, pochodzace od Wlodka i Jacka.
Z dodatkowa uwaga( cenna moim zdaniem), ze nalezy sie kierowac do konkretnego instruktora bo od tego zalezy duzej mierze jak dany standart zostanie zrealizowany w praktyce.
Reszta dyskusji to bicie piany i czepianie sie osob, ktore tej odpowiedzi udzielily.
Zreszta wydawalo mi sie, ze na tym forum panuje zgoda przynajmniej w kwestii waznosci instruktora.
Włodek K [Usunięty]
Wysłany: 04-11-2012, 14:22
slawek290 napisał/a:
Włodek GUE - nawet by pasowało .
Ech, tak mi wpadło do główki po dzisiejszym nurkowaniu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko