Wysłany: 28-08-2004, 21:01 kolejny nowy forumowiec...
Witam wszystkie Nuraski i wszystkich Nurasów!
Jestem na tym forum jako czytający od 2 miesięcy - czyli od czasu,
gdy wiedząc o urlopie w Egipcie postanowiłem zwiedzić go również od poziomu -30m.
Nie byłem w nurkowaniu całkiem zielony - moja gwiazdka jest starsza niz niejedno z Was...
Mimo to postanowiłem odświeżyć swoje umiejętności - niestety, okazało się, że w skali 1 do 10 wynoszą one minus 7!
Thnx to 'Martin' za to, że nie wykopał mnie po tym nurze z Zakrzówka, a poźniej rozpoczął właściwe szkolenie,
Thnx to DiW za zakończenie tego szkolenia i pokazanie dalszej drogi do Wielkiego Błekitu ...
Witaj Tomaszu,
miło się znowu spotkać bo o ile sie nie mylę to byliśmy parę razy wspólnie na łodzi tzn. ja i moja córka Monika i ty doskonaląc pływalność z Wojtkiem.
Jeszcze raz pozdrawiam i może znowu się spotkamy ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko