Poza tym u Jasia jak zawsze bez zmian, w temacie dość egzotycznej trombofilii, nie da się ukryć że reklamuje swoje egzotyczne usługi.
No i się zaczęło
Jasiu a możesz coś dodać o trombofilii tak z praktyki?
Skoro innym zwracasz uwagę na wykraczanie poza temat samemu jednoznacznie wychodząc w kosmos z tematu?
Bajkowe Nurkowania napisał/a:
jacekplacek napisał/a:
Bajkowe Nurkowania, padła Ci klima?
Pisz na temat.
Mam wrażenie że Jacek Placek zadał całkiem słuszne pytanie bo chyba tylko brak klimy tak może zagotować mózg aby nie rozróżniać pytania o chorobę od pytania o pogodę i ceny gdzieś tam daleko.
Pocieszam się że Jasiu D już wie iż:
Wieśkonur napisał/a:
jacekplacek napisał/a:
padła Ci klima?
Kolego Bajkowe nurkowanie. Twój wcześniejszy wywód naprawdę jest trudny do zrozumienia w kontekście tego wątku
No i jak przewiduje:
lozerka napisał/a:
Wieśkonur napisał/a:
Twój wcześniejszy wywód naprawdę jest trudny do zrozumienia
nie pierwszy i prorokuje- nie ostatni
Zgadzam się z wróżką Lozerką bo u mnie w kartach też tak wyszło podczas pasjansa
Zatem wiemy dlaczego się zaczęło ale nie wiemy jak się skończy.
Znaczy wiemy bo znamy już Jasia D jakiś czas i zawsze ma podobnie.
A trombofilia to pewnie jakaś przypadłość słonia Trąbalskiego ?
Co Ty Jasiu na to?
Ostatnio zmieniony przez Włodek K 01-02-2013, 14:46, w całości zmieniany 1 raz
Ostatnio zmieniony przez Bajkowe Nurkowania 01-02-2013, 16:05, w całości zmieniany 2 razy
Włodek K [Usunięty]
Wysłany: 01-02-2013, 19:01
Tradycyjnie znowu chcesz zaliczyć " śmietnik"?
Widzę że z internetem nie radzisz sobie i mimo zwrócenia uwagi na błąd dalej go popełniasz. Widać tak dość tempa Twoja uroda.
wide:
Wiesiu Koł. napisał/a:
.
Tak proszę mnie wpisać na "śmietnik". Będę uznawał to sobie za zaszczyt być w KF u Ciebie .
Przynajmniej może nie będę musiał czytać Twoich durnot reklamowych.
[ Dodano: 01-02-2013, 19:07 ]
Gabrieljacek napisał/a:
Wychodzi, że trombofilia to upodobanie, skłonność do trąby słonia Trąbalskiego.
Co racja to racja
Ostatnio zmieniony przez Włodek K 01-02-2013, 19:05, w całości zmieniany 1 raz
Chyba następny nick będzie nie Bajkowe Nurkowania, tylko bajkowe wkręcania, Lub mozna mu wymysleć lepszy nick kto ma pomysły,
PZDR
Włodek K [Usunięty]
Wysłany: 01-02-2013, 19:40
Cytat:
Zostałeś dodany do listy ignorowanych
Jacek, aleś sobie nabrechtał w papierach u Jasia
Też się trochę boję że da mi ignora i spłonę jak jaka czarownica na stosie, Jasia miłośnika ignorancji
Jakby Ci tu powiedzieć?
Z nową odsłoną, starego trola
Ale już nie gadamy bo spuścił mnie w kanał za co to nie mam pojęcia, jednak i tak jestem kontent.
Jakby Ci tu powiedzieć?
Z nową odsłoną, starego trola
Ale już nie gadamy bo spuścił mnie w kanał za co to nie mam pojęcia, jednak i tak jestem kontent.
Włodku...:)
If life gives You lemons...
kill it with fire!!!
Na Obcego zadziałało, na trolle we wszystkich grach rpg, w które grałam też, więc warto spróbować i tutaj
Na Obcego zadziałało, na trolle we wszystkich grach rpg, w które grałam też, więc warto spróbować i tutaj
Daria, nie da rady, nie wiesz komu fikasz...
To jest
DIVER 5000 PRO MOST ELITE DIVER IN THE WORD
oraz
Najlepszy Instruktor SSI w Egipcie 2003
a do tego
SSI CENTURY, SILVER, GOLD, PLATINIUM 1000 INSTRUCTOR.
Wiesz ile to jest punktów doświadczenia? Facet przestawia całe rafy koralowe siłą woli, zanim jeszcze dotknie myszki, żeby kliknąć.
Jak do Platinum 1000 Instructor jeszcze dodasz TITANIUM SNORKELER 2029, NEUTRONIUM REBREATHER DIVER oraz UNOBTANIUM EQUIPMENT SERVICE MASTER VIRTUOSO to się okaże, że gość może nastukać całe Forum Nuras od wieczora do rana i żadne "kill it with fire" nie pomoże.
Ja bym raczej poszedł w parafrazę tekstu Ripley z innej części.
Nuke him from the orbit. It's the only way to be sure!
Ale to już chyba tekst do admina jest
Edit: a, no i jeszcze:
Jestem jedynym polakiem w historii z poniższym wyróżnieniem i tą liczbą nurkowań.
Jak widzisz, zupełnie bez bajeru i absolutnie na serio jest groźny (choć ma jeszcze pewien margines w powiększaniu skilla w obszarze ortografii).
Ostatnio zmieniony przez Yavox 03-02-2013, 21:09, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko