Wysłany: 05-09-2004, 23:57 podziekowania za Koparki
Ha!!!!!
Wreszcie - pierwszy raz w zyciu - sie tam znalazlam. Powiem szczerze - bardzo mi sie podobalo.
Nie byloby mnie tam gdyby nie Jacek Trembowelski, ktory mnie zaciagnal sila - wielkie dzieki Jacku za wszystko ( a drugiemu Jackowi - D. - dziekuje za nocleg, gulasz, barszcz, krokiety i ciasto!!!!).
Ale to jeszcze nie koniec - podziekowania dla Tomka Zabierka za przygarniecie takze i mnie outsidera (no wiecie - mokra pianka, tradycyjny jacket - okropienstwo), no i oczywiscie za konstruktywna krytyke (wiem, we wtorek bedzie juz mniej fajnie - film, jak cyganka, prawde powie ).
Dodatkowo dla Pawla, mojego buddy, Kubika za bycie zawodowym rozbieraczem ( i teraz kochani plotkarze sobie sami dopowiadajacie dalej ), no i calej ekipie.
Bylo super.
A teraz znowu sie trzeba bedzie czegos uczyc. Czy to sie nigdy nie konczy???
Mania
A co? zazdroscisz????
Zapomniales tylko wylapac faktu, ze przy okazji dostalo mi sie za to czego nie umiem, a jest tego wiecej niz tego co umiem - oczywiscie mowa o nurkowaniu
Naprawde bylo super!!!!!!
Mania
Kubik, ja podlizywac sie????
No wiesz!!!!
Po prostu byles dobry
Gdybys jeszcze tylko nieco szsybciej wchodzil do wody zanim ja kompletnie wymarzne to w ogole!!!!
Mania
Wiek: 60 Dołączył: 10 Sie 2004 Posty: 271 Skąd: EdenSport
Wysłany: 07-09-2004, 18:55
Mania napisała:........Kubika za bycie zawodowym rozbieraczem ( i teraz kochani plotkarze sobie sami dopowiadajacie dalej )...........
Maniu- jeżeli biedny Kubik troszkę się ociągał, to może weźmiesz pod uwagę, że mógł być po prostu zmęczony po... rozbieraniu- cokolwiek to nie znaczyło...
Na samą myśl, że ja na ten przykład musiałbym swą białogłowę przysposobić wpierwej szaty gumowe z onej zdzierając, to mnie takowe frasunki nachodzą, czy aby warto to w ogóle czynić było.
Toż jakoby nie rzec po takowym wymęczeniu człek już sam zagubiony być może, któraż to pompka mu pierwej stanie...
P.S. JA ABSOLUTNIE NIC A NIC NIE SUGERUJĘ a wszelkie podobieństwa do osób i sytuacji są przypadkowe i niezamierzone.
P.S.2 Maniu strasznie żałuję, że nie mogłem być na "koparkach" w tym terminie, choć jestem tam stałym elementem, ze szczególnym naciskiem na słowo "element"...
Pozostaje mi żywić nadzieję, że może jeszcze kiedyś....
Podobno bardzo sprawnie wychodzi mi rozbieranie...
Szybko i sprawnie natomiast ubieram tylko "SIĘ"...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko