Tomku, czy jek przeniesiemy się na Twoje podwórko to też nas zamkniesz?
Najpierw jednak trochę tu napiszę: cały ten temat, mimo iż traktowany przez Ciebie zapewne humorystycznie, jest prowokacją do kontynuowania procederu, który starałem się w różnych miejscach wygasić. Tym samym nie mam pojęcia co Ci przyszło do głowy aby w dziale najsilniej moderowanym (no, może poza "Wypadkami") próbować ciągnąć dyskusję, którą osobiście już rzygam
Zakładając, że to taki żarcik postanowiłem zamiast rozdawać po nocy ostrzeżenia nieco się pośmiać przed snem,
uwaga: ha,... ha...
Następnie... oczywiście temacik-żarcik zamykam, bo rozumiem twoje pytanie jako retoryczne, proszące wręcz błagalnie o jego zamknięcie. A że jestem straszliwie uczynny to tak miłej prośbie nie umiem odmówić
A następnie, idąc za ciosem spełniania pozytywnych próśb, spełniam prośbę Sławka i przenoszę temacik do HydeParku (nie będę śmiecił w dowcipach). Ups. Zamknięty... No cóż, trzeba było prosić w innej kolejności
Po drodze postanowiłem zignorować, jakże negatywną w wyrazie, sugestię Yavoxa o sianiu przemocy wśród Forumowiczów...
Wysłany: 16-05-2013, 23:45
Generalnie - Aleksander jako iż Na Sm znam się słabo proponuję przeprowadzkę do działu dowcipy nienurkowe . Uchachałem się zdrowo jak zobaczyłem koniec nurkowania kolegów
Wysłany: 17-05-2013, 00:01
Nie próbowałeś nurkować w Sm ? Najwyższy czas zacząć . Kupa śmichu przy tym jest .Rekord pobił kiedyś kolega o ksywce Gerard z Niemcowni . 2 flaszki po bokach wychodzi z zielskiem na głowie flaszki na sznurkach , pęknięta pianka w kroku .... a że majtek nie miał to był kupa śmiechu
Jaja nie z tej ziemi . Bezsilność kolegi trzymającego flachy i próbującego zasłonić swój malutki interes ( w zimnej wodzie wszystko się kurczy ) była porażająca .
Lepiej jednak Adam wybrać się na kurs - niż próbować samemu .
Wysłany: 17-05-2013, 00:11
Podejrzewam iż Aleksander chce przeprowadzić się do działu SM w związku z awarią separatora w jego Twinie . Wychodzą z tego jaja , no to proponuję do dowcipy nienurkowe . Nurkowania , jego poczynania z flaszkami po bokach absolutnie nie przypominają .
Tłumaczę mu ciągle że najgorsi są ludzie którzy myślą iż wszystkie rozumy świata pozjadali a wszyscy ich otaczający to głutroole albo jakoś tak .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko