Angelika miejsce 9, ale bardzo kruche, mała przewaga nad miejscem 10 - wczoraj prawie wypadła z 10.. Więc będziemy wdzięczni za każdusieńki głos!
Wierzę, że jest moc w narodzie nurkowym!
Od 16 sukcesywnie z dwóch kont dodaję głosy. Wcześniej oddawałem na tą drugą nuraskę.
Tak czy inaczej , która by nie wygrała z nich to warto na nura się umówić np. na Zakrzówku.
Niech się tylko woda troszkę ogrzeje, a można coś pomyśleć
Tak w ogóle to zapraszam do zapoznania się z działalnością naszego Stowarzyszenia CTP Nautica, którego Angela jest prezesem, szkolimy przyszłych niepełnosprawnych nurków - ludzi po urazach kręgosłupa, niewidomych, niesłyszących, w zasadzie w wszystkich, którzy chcą i mają zgodę lekarza . Od października do maja prawie co niedzielę mamy baseny na Wiśle w Krakowie, a w wakacje mamy obozy kończące kursy w Chorwacji, nad Piłaknem, a i na Zakrzówku czasem ktoś kończy kurs.
[ Dodano: 23-05-2013, 19:49 ]
Ludziska!
Bardzo potrzebujemy Waszych głosów, Angeli grozi wypadnięcie z dziesiątki, która przechodzi dalej..
Proszę, proszę, proszę!
[ Dodano: 24-05-2013, 02:30 ]
Olbrzymiaste dzięki!!!!
Angelika weszła do kolejnego etapu z hukiem, bo skoczyła z 10 na 5 miejsce!!
Dzięki Wam wielkie za każdy głos!!
Co ciekawe to dwie nuraski się dostały. I Andżela i Natka
Chciałem by tak to wyglądało i tak się stało . Malinowo!
Co teraz ? Co dalej?
No i najważniejsze ... gdzie na nura One proponują po wszystkim (muszę wiedzieć z wyprzedzeniem by parę dni urlopu zaplanować)?
Heh , ale jazda
[ Dodano: 24-05-2013, 11:13 ]
Szelma napisał/a:
bo skoczyła z 10 na 5 miejsce!!
Sukces ma dwie twarze bo podliczyli zapewne prawidłowe głosy czyli takie co różne IP mają. A druga twarz to że ludzie głosowali na extra laski (na fotkach widać jak extra) z mega osobowościami.
Tak czy inaczej GRATULUJĘ
Super, super, że się udało!
Wczoraj się dowiedziałam, że w sumie to można było głosować na więcej niż jedną kandydatkę dziennie, więc mogliście głosować na obie co dzień, ale teraz to już nieistotne, obie są w finale .
Cytat:
Co teraz ? Co dalej?
Teraz jadą na warsztaty miss do Bydgoszczy, a 4 sierpnia gala finałowa w Ciechocinku gdzie najpiękniejszą wybierze jury
Cytat:
To jak, w niedzielę na Zakrzówku
Niedziela na pewno odpada, bo będziemy leczyć kaca po sobotnim świętowaniu , a tak serio to jak na razie temperatura i wody i powietrza jest zdecydowanie za niska dla mnie, a dla Angeli to już w ogóle
A co do miejsca to oczywiście się pomyliłam, bo weszła jako 4 . I uwierzcie, że to nie kwestia podliczenia głosów, tylko tego, że wszyscy krewni i znajomi królika 11 pierwszych dziewczyn siedzieli i klikali aż do końca, był ostry bój i prawie zawał serca!
Głosowanie zamknęli punkt 12 i od razu wyskoczyła finałowa 10
Mi raz wyskoczyło nieautoryzowane oddanie głosa ale to wtedy gdy zagłosowałem w domu , pojechałem do pracy a tam z maila chciałem potwierdzić - wtedy wywaliło błąd. Oba i głosowanie i jego potwierdzenie musiało być z tego samego IP
Ale co tam , po ptokach więc następny etap.
Szelma napisał/a:
warsztaty miss do Bydgoszczy
Czyli imadełko , młotek i ramka z brzeszczotem no ewentualnie lutownica
Szelma napisał/a:
a 4 sierpnia gala finałowa w Ciechocinku gdzie najpiękniejszą wybierze jury
Witam
Moze dziewczyny w trakcie warsztatow znajda czas na nurka po zajeciach.
Piechcin nie daleko a miejscowka zacna warto jak juz na kujawach beda
Pozdrawiam
Żeby im się manikiur i włosy zrobione przez stylistów zepsuły??!!
Myślę, że dziewczęta będą zajęte przymierzaniem sukienek, makijażami i generalnie całą tą zabawą w kobiety, no i będą układać mowy o tym jak to będą zaprowadzać pokój na świecie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko