Wysłany: 22-06-2013, 19:21 jest może jakiś uczciwy?
Kolega z Puław zgubił dziś na Zakrzówku balast z kieszeni Mares Dragon na rzepy 4,5 kg - może po serii kradzieży towarzystwo się zrehabilituje i jak znajdzie to odda do Krakena? wiara czyni cuda!
Wiek: 56 Dołączył: 20 Paź 2004 Posty: 2801 Skąd: Warszawa
Wysłany: 22-06-2013, 21:27
buter1 napisał/a:
może po serii kradzieży towarzystwo się zrehabilituje i jak znajdzie to odda do Krakena?
A bardziej konkretnie to o kogo Ci chodzi? Bo ja rozumiem to tak, że liczysz na to, że użytkownicy FN się powinni "rehabilitować" tak jak by to "oni" wcześniej kradli...
Znaleziony sprzęt powinien trafić do bazy CN Krakena , jeśli nie to zapewne dostał nóg i znajdziesz go na aukcji albo w pobliskim komisie.
Jakaś plaga tych zagubień. Winny upał skoro ludzie zostawiają np.kompa i kompas. Ja też muszę uważać , bo prawa Murphy-ego tyczą się każdego.
Co od userów tego forum to zapytać można ale ja byłbym daleki od posądzania o kradzież. Bo cytat :
buter1 napisał/a:
towarzystwo się zrehabilituje
tak rozumuję.
No chyba że jest jakieś "towarzystwo lepkich rączek" ale to chyba nie na tym forum.
już Kraken napisał w jednym z postów że nurkom się przyda nawet jego młotek skradziony z grubego - - a czy zagwarantujesz głową za forumnowiczów , że nie ma na F.N. złodzieja? wandala ? To te zniszczenia pod wodą zapewna robią jesiotry Bogdana.
Urażonych - przepraszam ale jedna czarna owca robi wszystkim "przysługę"
A bardziej mi chodzi o przywrócenie wiary w---- człowieka- nurka---?
Ostatnio zmieniony przez buter1 23-06-2013, 01:29, w całości zmieniany 1 raz
dziura w siatce jest to ok zgadzam się ale żeby wyrwać kolumne kierownicy w Skodzie to raczej ten co przeszedł przez ogrodzenie tego nie zrobił - a zresztą ja napisałem mój kolega -- zgubił- może ktoś znajdzie i odda a mnie wróci wiara .... nawet w tych co przez 'dziurę'
Wysłany: 23-06-2013, 13:18
Nurkowie wczoraj i dzisiaj przynieśli dwie kieszenie balastowe - jedna to chyba ten stary Mares, druga to coś innego z inicjałami napisanymi białym "pisakiem".
Kontakt do bazy Krakena 790 66 77 88
MSC
chciałbym podziękować znalazcy balastu starego maresa - mój kolega jest przeszczęśliwy - piwo dla znalazcy się znajdzie ( aczkolwiek wiem , .ze nie dla nagrody to robił)-myślę , że powrót balastu go uszczęsliwi (prawie jak żona) jeszcze raz dzięki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko