pierd.......smutki jakich mało.
nuram na CCR od 5 lat w tallinie i nie spotkałem siè z problemami o ktorych pierd... 5stron.
Debil jestes i mitoman.
idz sie leczyc.
dupe se znajdz i wez ja nad jeziorem, spusc sie a jej lono i potem dopiero bedziesz mial teorie.
osle jeden. dziecko se zrob , bedziesz mial choc jeden dowod na swoje porabane teorie.
nuram na CCR od 5 lat w tallinie i nie spotkałem siè z problemami o ktorych pierd... 5stron.
Debil jestes i mitoman.
idz sie leczyc.
dupe se znajdz i wez ja nad jeziorem, spusc sie a jej lono i potem dopiero bedziesz mial teorie.
osle jeden. dziecko se zrob , bedziesz mial choc jeden dowod na swoje porabane teorie.
Wysłany: 17-09-2013, 22:13
Cytat:
motti.
Debil jestes i mitoman.
idz sie leczyc.
Niektórzy pewno będą mieć kłopoty ze zrozumieniem języka przedstawionego przez użytkownika ... spiesznie tłumaczę język żuli i meneli .
tydzien napisał/a:
motti.
Witaj kolego jak leci - ja właśnie kończę drugą flachę a ty dalej piszesz coś czego kompletnie nie rozumiem .
tydzien napisał/a:
Przeszukuję okoliczne śmietniki w dzielnicy ( CCR to kod dzielnicy ) już od pięciu lat i jakoś nigdy nie widziałem chemicznie zgromadzonego tlenu .... co to właściwie jest ten tlen ?
tydzien napisał/a:
Debil jestes i mitoman.
idz sie leczyc.
Całkowicie Cię nie rozumiem - teorie głoszone przez kolegę nie są do objęcia po pijaku , ani na kacu .
tydzien napisał/a:
Tego sam dokładnie nie rozumiem ... Wydaje mi się iż składniki zawarte w denaturacie lub w płynie do spryskiwaczy tak na kolegę podziałały .
W tekście są zawarte sprzeczności . W pierwszej części autor propaguje stosunek przerywany , w drugiej zaś nawołuje do prokreacji jako lekarstwa na naukowe teorie ....
Wiek: 62 Dołączył: 24 Maj 2004 Posty: 3728 Skąd: Katowice
Wysłany: 18-09-2013, 16:06
slawek290 napisał/a:
Niektórzy pewno będą mieć kłopoty ze zrozumieniem języka
Sądzę, że raczej wszyscy przerabiali identyczną, lub zbliżoną procedurę, a założę się, że co najmniej raz w życiu identycznie opisali swoje przeżycia...
Wysłany: 18-09-2013, 21:00
TomM napisał/a:
Sądzę, że raczej wszyscy przerabiali identyczną, lub zbliżoną procedurę, a założę się, że co najmniej raz w życiu identycznie opisali swoje przeżycia...
Tomku - walnąłem teraz 3 sety i chyba wiem o co gościowi biega .
tydzien napisał/a:
Otóż nie da się tego przetłumaczyć w sposób prosty . Musimy się zagłębić w psychikę piszącego i jego postrzeganie świata .
Tłumaczę
Znajdz jakieś ustronne miejsce np jezioro i onanizuj się ... możesz sobie przy tym wyobrażać kobiece organy rozrodcze to ulga nastąpi szybciej .
Jak już poczujesz błogostan to dojdziesz do wniosku że dzielenie się wiedzą na FN nie ma sensu .... lepiej się onanizować .
tydzien napisał/a:
Nie rozumiem o czym piszesz , ale jak nazwę Cię osłem to może ktoś uwierzy iż to co piszesz nie jest prawdą .
Najlepiej zrób sobie potomstwo , w dobie kryzysu braknie Ci czasu na pisanie na forum .
Don Gregor [Usunięty]
Wysłany: 18-09-2013, 23:47
tydzien napisał/a:
osle jeden. dziecko se zrob ,
No prosze.... Szpilka zabiera sie za nurkowanie
Motti [Usunięty]
Wysłany: 19-09-2013, 12:53
slawek290 napisał/a:
- walnąłem teraz 3 sety i chyba wiem o co gościowi biega .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko