Wszyscy (czyli czworo) byli w suchych oczywiście teraz w niedzielę.
Ostatnio zmieniony przez rob65 13-01-2014, 20:42, w całości zmieniany 1 raz
makalu [Usunięty]
Wysłany: 13-01-2014, 21:07
A co dziwnego w piance?Robiłem na Piechcinie podlodowe w piance dwie zimy z rzędu .Podlodowe nie trwa godzinę.Zimno mi było tylko w ręce więc pianka nie była gorsza na tyle żebym się czuł katastrofalnie.Jak ją potem rozbierałem to i z niej i ze mnie parowało.Więc da się i nie ma co demonizowac.A wizura zacna ,fajnie.
Wiek: 62 Dołączył: 29 Maj 2013 Posty: 431 Skąd: tak z grubsza Toruń
Wysłany: 20-01-2014, 10:45 19.01.2014
Temperatura powietrza: -7 st. C
Temperatura wody: +2 st. C
Wizura : ponad 10 m
Lód: brak
[ Dodano: 20-01-2014, 10:48 ]
Jozio napisał/a:
Czy ja dobrze widziałem czyżby tam piankowcy jeszcze nurkowali czy mi się wydawało.
26.12 nurkowałem tam w piance, 5 overall +5 docieplacz + 2,5 żyleta
żeby nie było - wczoraj to już w suchaczu, przy -7 trochę niefajnie byłoby się przebierać z pianki
Ostatnio zmieniony przez Jacek Wo 20-01-2014, 10:51, w całości zmieniany 1 raz
gazeliusz [Usunięty]
Wysłany: 20-01-2014, 13:07
Pysio napisał/a:
Ci co nurkują zimą w piankach, to chyba muszą mieć poszerzane w kroczu Żeby im się zmieściło wszystko rzecz jasna.
Zapewniam, że odwrotnie .. Pianka przecież musi być dopasowana.. Nie wiem jak u innych ale ja po 4 nurkach tydzień temu na Zakrzówku w piance, miałem raczej luźno..
caly akwen 4 st,na lodzie woda,pokrywa kolo 13 cm, wytapiajacy lod obnizyl wizurke i jest mniej niz 10m 7-8m max w porywach gaci. , wejscie przy platformie na 3m, nad 'magda" niestabilnie i trzeszczaco;(
Wysłany: 24-02-2014, 09:05
był ktos w ten weekend na Piechcinie? Jak wyglada kwestia lodu? Wyczytałam na stronie jaka jest pokrywa, ale bardziej mnie interesuje, jak rokuje na przyszły weekend ? Nadal bedzie, ale nie nurkowy, czy ma szanse juz zniknąc ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko