Byłem w tej bazie i nurkowałem z nimi, rzeczywiście organizacja do kitu, zarabiają głównie na szkoleniach OWD, które faktycznie realizują w max 2 dni - i 400 euro do kasy.
Ja też od tamtej pory przestałem na siłę nurkować w polskich bazach, niestety często w innych bazach jest lepsza organizacja nurkowań.
Nie ma co się bać braku znajomości języka, w końcu gesty nurków są miedzynarodowe.
Witajcie.
Nie jestem użytkownikiem forum-nurasa ale dzisiaj dotarła do mnie (dzięki życzliwości kolegi) ciekawa wymiana zdań w niniejszym temacie.
Mój nick mówi wszystko o mojej obecności na tym forum.
Wpadłem na chwilkę ponieważ nie mogłem się powstrzymać i postanowiłem podzielić się pewnym spostrzeżeniem.
A wszystko dlatego, że tak samo jak koledzy Paweł_B, arkac123 i wielu innych zmęczony jestem takimi akcjami...
Ale do rzeczy. Jeśli ktoś pamięta jeszcze wypowiedź Pawła_B z 10-09-2012, 16:07:
A teraz moje uwagi:
- taki sam sposób wysławiania się
- taki sam sposób pisania, niespotykany często na forum - wstawiony ENTER po każdym wersie. Wiele osób tak nie robi.
- takie same błędy - zwróćcie uwagę na miejsca wstawiania przecinków (po spacji), brak spacji, kropka po spacji.
z którą trudno się nie zgodzić, polecam krótką ale wiele wyjaśniająca lekturę. No i oczywiście... "zwróćcie uwagę na miejsca wstawiania przecinków (po spacji), brak spacji, kropka po spacji."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko