Właśnie dlatego o czym piszesz, dalszy mój czynny udział w forum odbieram tak, jakbym dobrowolnie i bez przymusu wykorzystywał swój czas na babranie się w błocie, żeby nie powiedzieć w g...
Hubert, dlaczego to napisałeś?
Naprawdę chcesz obrazić wszystkich, nawet życzliwych? Wielu Forumowiczów ceni sobie Twoje uwagi, to że ktoś Cię atakuje jest normą na forum, to że sobie z tym nie radzisz też - więkrzość z nas tak ma.
Twój rzekomy przyjaciel wykorzystuje Twoją osobę do realizacji swoich partykularnych interesów - nie widzisz tego czy zgadzasz się na to?
Napisz Hubert jak jest i nie rób z nas wariatów.
Nigdy nie odszedłeś z tego forum - wbrew deklaracjom Twojego przyjaciela - więc albo się ogarnij i zrób to na Cię stać albo nie troluj i sprw aby Twój przyjaciel też tego nie robił
[ Dodano: 24-01-2014, 21:05 ]
TomS napisał/a:
Celem na SN jest gromadzenie i "układanie na miejscach" wartościowych informacji w miłej dla czytającego atmosferze bez ograniczania sposobów wymiany informacji i dostępu do źródeł poza SN.
Powyższe nie jest prawdą
TomS napisał/a:
Środkiem do tego celu są: maksymalne ograniczanie tarć personalnych bez zwracania uwagi na potencjalną niechęć uczestników do cenzury oraz maksymalna swoboda wypowiedzi merytorycznych aby nikt nie bał się wypowiadać. Nie ma mowy o ograniczaniu wypowiedzi z powodu domniemanej, potencjalnej szkodliwości dla czytającego. I w tym przypadku nie chodzi o moderowanie kontrowersyjnych wpisów merytorycznych ale o moderowanie wpisów, które w niewłaściwy sposób te wpisy krytykują
Powyższe zaś jest propagandą
Nie zmienia to faktu, że jestem sympatykiem ŁośForum i życzę temu projektowi sukcesu
Ostatnio zmieniony przez Aleksander 24-01-2014, 21:19, w całości zmieniany 1 raz
Wiek: 56 Dołączył: 20 Paź 2004 Posty: 2801 Skąd: Warszawa
Wysłany: 24-01-2014, 21:16
JacekB napisał/a:
Dokładnie to samo mogłeś robić tu. Nie pamiętam - co było powodem, że nie chciałeś?
Pamiętasz, wiesz, że nie mogłem i wiesz, że chciałem. Nie dano mi narzędzi. Możliwość rozdawania ostrzeżeń to niewystarczające i prostackie w wymowie narzędzie. Mam też powody przypuszczać, że nieingerowanie jest jednym z założeń właściciela i moja wizja nie była spójna z jego wizją forum.
Aleksander napisał/a:
Powyższe nie jest prawdą
Skoro masz kaprys publicznie zarzucać mi publiczne kłamanie to wytłumacz się. Podaj dowody na poparcie tych oszczerstw.
Skoro masz kaprys publicznie zarzucać mi publiczne kłamanie to wytłumacz się. Podaj dowody na poparcie tych oszczerstw
Przesadzasz stosując dość karkołomną retorykę. Twój post w sprawie ŁośForum odczytałem jako deklarację progarmową, w którą wierzysz - masz prawo. Nie oznacza to jednak, że Twoja wiara jest faktem. Nie oznacza to również, że jest zgodna z oczekiwaniami Właściciela tego forum. Według mojej wiedzy, na chwilę obecną nie jesteś rzecznikiem tego forum więc odpuść sobie.
[ Dodano: 24-01-2014, 21:28 ]
TomS napisał/a:
Możliwość rozdawania ostrzeżeń to niewystarczające i prostackie w wymowie narzędzie.
O widzisz, tu się z Tobą zgodzę - z naciskiem na "prostackie"
Wysłany: 24-01-2014, 21:34
Nie jestem rzecznikiem, ale z racji funkcji czuję się odpowiedzialny. Nawet jeśli właściciel ma jeszcze inne cele to twoje stwierdzenie jest nieuprawnione, gdyż cele wymienione realizuję samodzielnie. Nie muszę w nie wierzyć, są faktem i jako całość oraz w kawałkach nie podlegają pod stwierdzenie "nie są prawdą". Co najwyżej wypowiedź jest niekompletna.
Całość "programu" (podana do wiadomości) zajmuje kilkaset linijek tekstu. Miałeś nadzieję, że zacytuję wszystko? Starałem się skondensować to, co w tym wątku, na tym forum uznałem za stosowne.
Nowe forum nurkowe Włodka Kołacza - google "forum Sztuka Nurkowania"
Cytat:
:ban: Ocenzurowano mi podpis, ale trudno - zgadnij, na jakie forum galopuje ten łoś?
Cytat:
:los: Ryszard C już tam jest ... a Ty ?
Mam jeszcze do koleżeństwa pytanie. Czy podobne stopki macie na innych forach również? Divetrek, Rebreathers, Technika Nurkowania? Tomek? Yavox? Jesteście czynni na obu? Sławek? Lozerka?
Nie jestem rzecznikiem, ale z racji funkcji czuję się odpowiedzialny. Nawet jeśli właściciel ma jeszcze inne cele to twoje stwierdzenie jest nieuprawnione, gdyż cele wymienione realizuję samodzielnie. Nie muszę w nie wierzyć, są faktem i jako całość oraz w kawałkach nie podlegają pod stwierdzenie "nie są prawdą". Co najwyżej wypowiedź jest niekompletna.
Całość "programu" (podana do wiadomości) zajmuje kilkaset linijek tekstu. Miałeś nadzieję, że zacytuję wszystko? Starałem się skondensować to, co w tym wątku, na tym forum uznałem za stosowne.
Tomek co jest grane? Bełkoczesz jak nigdy. Jaki program, jakie cele, jaka odpowiedzialność za kawałki lub całość, jakie linijki tekstu (kilkaset ?). Co jest faktem a co nie podlega dyskusji?
Wysłany: 24-01-2014, 22:20
Spoko, już skończyłem bełkotać.
[ Dodano: 24-01-2014, 22:24 ]
Jeśli kogoś wystarczająco mocno interesują odpowiedzi na pytania dotyczące poruszanych tu tematów a na które mogę znać odpowiedzi to zapraszam na mail lub PW.
Wysłany: 24-01-2014, 22:25
Całość z przymrużeniem oka
waterman napisał/a:
Lec Sławek, lec i dopisz jeszcze sobie info o wszystkim co chcesz robić za kaske
Czemu Q....a mam coś robić za pieniądze . Czy Cię Po2342ło dlaczego ja zawsze musze się z tobą kłucić ?
waterman napisał/a:
Będziesz miał darmowa reklamke przy każdym poście
Ja się tam reklamować nie muszę - robie robotę dobrze to i reklamy nie potrzebuję .
Zapamiętaj ... Sobie albo jeszcze lepiej posłuchaj piosenki Kaczmarskiego o d837e i braniu kiedy się potrzebuje , to zrozumiesz że może Ty potrzebujesz reklamy ale nie ja .
Czy podobne stopki macie na innych forach również? Divetrek, Rebreathers, Technika Nurkowania?
Nie wymieniaj nazwy innych forów, już kiedyś był taki wątek i posty natychmiast znikły. Miarkuj się, co robisz
Na poważnie:
Nie mam tam takich stopek, ponieważ nikt mi tam NIGDY nie cenzurował żadnych linków do innych forów ani nie zmieniał moich podpisów - więc nie mam najmniejszego powodu do organizowania takich happeningów.
Tutaj też mi za jakiś czas przejdzie, bo zabawa jest fajna ale szybko się nudzi. Kto miał się dowiedzieć o tym, w jaki sposób można dalej korzystać m.in. z wiedzy i doświadczenia Włodka K. - ten z pewnością już wie.
Sławek - do bani ten Twój podpis, brakuje jednego "a".
Ostatnio zmieniony przez Yavox 24-01-2014, 23:15, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 25-01-2014, 01:53
po. 1- o jakie forum, Jacek, MNIE pytasz ?
po 2. wystarczy wrócić do mojego pierwszego postu tutaj, by wiedzieć, jak minimalny związek ma moja stopka z reklamowaniem czegokolwiek,
po 3. wszystko za mnie napisał już Yavox w ostatnim poście( dałbyś czasem coś powiedzieć, a nie tak reprezentatywnie i niemal jak podmiot zbiorowy )
JacekB [Usunięty]
Wysłany: 25-01-2014, 07:36
Yavox napisał/a:
Nie mam tam takich stopek, ponieważ nikt mi tam NIGDY nie cenzurował żadnych linków do innych forów ani nie zmieniał moich podpisów - więc nie mam najmniejszego powodu do organizowania takich happeningów
Rozumiem, że na divetreku i TN dałeś ogłoszenia o Włodkowym forum i nikt ich nie ocenzurował?
[ Dodano: 25-01-2014, 07:41 ]
Yavox napisał/a:
Nie wymieniaj nazwy innych forów
http://forum-nuras.com/index.php - czyli główna strona forum nuras - zaraz pod "HydePark jest taka ikonka "Divetrek". Wiesz może jak działa kliknięcie na nią?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko