Wiek: 56 Dołączył: 20 Paź 2004 Posty: 2801 Skąd: Warszawa
Wysłany: 02-02-2014, 19:56
JacekB napisał/a:
Dalej figurujesz w dziale sm.
Wiem, podobnie jak nadal mam nick na zielono i techniczne możliwości bez zmian. Darek słucha jak mu wygodnie słuchać.
JacekB napisał/a:
Regulamin dostępny jest dla każdego, podobnie jak podstawowa umiejętność obsługi.
I co?
Pokaż mi w regulaminie punkt opisujący wstawianie awatara i opcji umożliwiającej zastosowanie cudzego.
Czy wg Ciebie do bycia modem starcza podstawowa umiejętność obsługi?
Czy właściwym jest przekazanie odpowiedzialnej funkcji bez udostępnienia instrukcji obsługi narzędzi?
Zarzucasz mi w końcu, że czegoś nie wiedziałem jako moderator a później, po moim wyjaśnieniu, że nie wiedziałem bo nie miałem żadnego obowiązku wiedzieć jako użytkownik a jako moderator nie dostałem stosownej instrukcji od administratora, przekonujesz, że to podstawowa umiejętność...
A na koniec: i co z tego, że nie wiedziałem???? Próbowałeś się czepnąć? Ośmieszyć mnie? Oj Jacek, Jacek....
JacekB napisał/a:
Nie rób przedszkola.
Nie bądź ... taki jaki jesteś.
JacekB napisał/a:
Im głębiej będziesz lawirował, tym głupiej Ci wyjdzie.
To jest właśnie trollowanie. Masz coś do napisania to pisz rzeczowo. Chcesz mnie obrazić to mnie obraź po prostu.
Wysłany: 02-02-2014, 20:03
TomS już się poprawiłem, nie było to celowe, po prostu moje niedopatrzenie. Przepraszam.
JacekB [Usunięty]
Wysłany: 02-02-2014, 20:03
TomS napisał/a:
Zarzucasz mi w końcu, że czegoś nie wiedziałem jako moderator a później, po moim wyjaśnieniu,
Nic Ci nie zarzucam. Zdziwiłem się tylko, że podjąłeś się czegoś, nie mając ku temu wystarczających podstaw. Twoje tłumaczenie uważam za dziecinne, ale masz rację - to moje prywatne zdanie i niepotrzebnie je wyartykułowałem. Przepraszam.
Wiek: 61 Dołączył: 24 Maj 2005 Posty: 2349 Skąd: Warszawa
Wysłany: 02-02-2014, 20:06
Tomek odpuść , po co próbujesz dyskutować. Zaraz sie dowiesz, ze koklusz to twoja wina
A może to taka polityka jest..... wygonić wszystkich zostaną tylko przyjaciele króliczka i bedą sobie lizać .
Chyba podobnie coś kiedyś nazywano to forum
Wiek: 56 Dołączył: 20 Paź 2004 Posty: 2801 Skąd: Warszawa
Wysłany: 02-02-2014, 20:07
JacekB napisał/a:
Zdziwiłem się tylko, że podjąłeś się czegoś, nie mając ku temu wystarczających podstaw.
Teraz to sobie jaja chyba robisz A jakież to podstawy są wystarczające? Wymień poproszę A później, skoro jesteśmy w temacie, "sprawdźmy" pozostałych modów z FN wg tej listy
DarekS napisał/a:
poprawiłem,
Dzięki, nie ma sprawy
[ Dodano: 02-02-2014, 20:08 ]
JacekB napisał/a:
Zdziwiłem się tylko, że podjąłeś się czegoś, nie mając ku temu wystarczających podstaw.
Teraz to sobie jaja chyba robisz A jakież to podstawy są wystarczające? Wymień poproszę A później, skoro jesteśmy w temacie, "sprawdźmy" pozostałych modów z FN wg tej listy
Wysłany: 02-02-2014, 20:20
Jacek, to, co piszesz, w tym w ostatnich postach do Tomka, to świadomie uprawiana sofistyka, czy też tak po prostu samo Ci wychodzi przy zacietrzewieniu w dyskusji i dążeniu, by mieć ostatnie słowo ??
Nie tylko do dupy ale to po prostu skandaliczne obrazki w galerii są !!
Na przykład w dziale gendery nawoływanie do jawnej nienawiści BSDetowiczów do Linuksiarzy jest (Daemon atakujący biednego Tuxa- nie mylić z Tuskiem).
A np stanowczo za mało cycków...
Widzę, że obrazek z logotypem GUE, które pierwotnie w galerii miało dwa pioruny i swastykę na pierwszym planie, został już usunięty a na jego miejsce wstawiono oryginalne logo. Jako przyszły członek tej federacji bardzo administratorowi za tą poprawkę dziękuję.
Wysłany: 12-02-2014, 21:48
Yavox napisał/a:
Widzę, że obrazek z logotypem GUE, które pierwotnie w galerii miało dwa pioruny i swastykę na pierwszym planie, został już usunięty
Fajnie że wyszło na tatowe .
Motti [Usunięty]
Wysłany: 19-03-2014, 08:56
DarekS napisał/a:
Pisali na innym forum ale już to zostało usunięte, wg mnie usunął to TomS ponieważ on tam jest moderatorem.
Na Forum Ciach Ciach, Włodzimierza Kołacza, zwanym również "Sztuka Nurkowania".
TomS kasuje również posty administratora, który się czepia, potem okazuje się że nie miał racji, lub bardziej przyziemnie, nie ma zupełnie żadnej wiedzy, o tych problemach o których biegnie dyskusja.
To największe jaja, miało być fajnie, jest jak zawsze (na DiW) mogą się wypowiadać godniejsi.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko