Strona Główna FORUM-NURAS
Froum dla nurkujących i nie tylko ...

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy    KalendarzKalendarz
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat

Poprzedni temat «» Następny temat
Mnogość avatarów
Autor Wiadomość
TomS 

Stopień: instr. SDI/TDI, PADI
Kraj:
Greenland

Wysłany: 02-02-2014, 19:56   

JacekB napisał/a:
Dalej figurujesz w dziale sm.
Wiem, podobnie jak nadal mam nick na zielono i techniczne możliwości bez zmian. Darek słucha jak mu wygodnie słuchać.

JacekB napisał/a:
Regulamin dostępny jest dla każdego, podobnie jak podstawowa umiejętność obsługi.
I co?
Pokaż mi w regulaminie punkt opisujący wstawianie awatara i opcji umożliwiającej zastosowanie cudzego.
Czy wg Ciebie do bycia modem starcza podstawowa umiejętność obsługi?
Czy właściwym jest przekazanie odpowiedzialnej funkcji bez udostępnienia instrukcji obsługi narzędzi?

Zarzucasz mi w końcu, że czegoś nie wiedziałem jako moderator a później, po moim wyjaśnieniu, że nie wiedziałem bo nie miałem żadnego obowiązku wiedzieć jako użytkownik a jako moderator nie dostałem stosownej instrukcji od administratora, przekonujesz, że to podstawowa umiejętność...

A na koniec: i co z tego, że nie wiedziałem???? Próbowałeś się czepnąć? Ośmieszyć mnie? Oj Jacek, Jacek....

JacekB napisał/a:
Nie rób przedszkola.
Nie bądź ... taki jaki jesteś.

JacekB napisał/a:
Im głębiej będziesz lawirował, tym głupiej Ci wyjdzie.
To jest właśnie trollowanie. Masz coś do napisania to pisz rzeczowo. Chcesz mnie obrazić to mnie obraź po prostu.

DarekS 

Stopień: prawie OWD
Kraj:
Poland

Wysłany: 02-02-2014, 20:03   

TomS już się poprawiłem, nie było to celowe, po prostu moje niedopatrzenie. Przepraszam.

JacekB
[Usunięty]

Wysłany: 02-02-2014, 20:03   

TomS napisał/a:
Zarzucasz mi w końcu, że czegoś nie wiedziałem jako moderator a później, po moim wyjaśnieniu,

Nic Ci nie zarzucam. Zdziwiłem się tylko, że podjąłeś się czegoś, nie mając ku temu wystarczających podstaw. Twoje tłumaczenie uważam za dziecinne, ale masz rację - to moje prywatne zdanie i niepotrzebnie je wyartykułowałem. Przepraszam.

waterman 

Stopień: D-Diver
Kraj:
Poland

Wysłany: 02-02-2014, 20:06   

Tomek odpuść , po co próbujesz dyskutować. Zaraz sie dowiesz, ze koklusz to twoja wina
A może to taka polityka jest..... wygonić wszystkich zostaną tylko przyjaciele króliczka i bedą sobie lizać .
Chyba podobnie coś kiedyś nazywano to forum

TomS 

Stopień: instr. SDI/TDI, PADI
Kraj:
Greenland

Wysłany: 02-02-2014, 20:07   

JacekB napisał/a:
Zdziwiłem się tylko, że podjąłeś się czegoś, nie mając ku temu wystarczających podstaw.
Teraz to sobie jaja chyba robisz :) A jakież to podstawy są wystarczające? Wymień poproszę :) A później, skoro jesteśmy w temacie, "sprawdźmy" pozostałych modów z FN wg tej listy :D

DarekS napisał/a:
poprawiłem,
Dzięki, nie ma sprawy :)

[ Dodano: 02-02-2014, 20:08 ]
JacekB napisał/a:
Zdziwiłem się tylko, że podjąłeś się czegoś, nie mając ku temu wystarczających podstaw.
Teraz to sobie jaja chyba robisz :) A jakież to podstawy są wystarczające? Wymień poproszę :) A później, skoro jesteśmy w temacie, "sprawdźmy" pozostałych modów z FN wg tej listy :D

DarekS napisał/a:
poprawiłem,
Dzięki, nie ma sprawy :)

lozerka 

Kraj:
Poland

Wysłany: 02-02-2014, 20:20   

Jacek, to, co piszesz, w tym w ostatnich postach do Tomka, to świadomie uprawiana sofistyka, czy też tak po prostu samo Ci wychodzi przy zacietrzewieniu w dyskusji i dążeniu, by mieć ostatnie słowo ??

jaros4 

Stopień: Rugby-Oświęcim
Kraj:
Jamaica

Wysłany: 02-02-2014, 21:52   

Slawek wykazal slabosc systemu i dostal za to bana.

Do dupy to wszystko :000:

beroduar 

Stopień: Były przewodn. :-((
Kraj:
United Kingdom

Wysłany: 03-02-2014, 22:08   

jaros4 napisał/a:

Do dupy to wszystko :000:

Nie tylko do dupy ale to po prostu skandaliczne obrazki w galerii są !!

Na przykład w dziale gendery nawoływanie do jawnej nienawiści BSDetowiczów do Linuksiarzy jest (Daemon atakujący biednego Tuxa- nie mylić z Tuskiem).
A np stanowczo za mało cycków...

Yavox 

Stopień: T1 (GUE nTmx)
Kraj:
Poland

Wysłany: 12-02-2014, 15:06   

Widzę, że obrazek z logotypem GUE, które pierwotnie w galerii miało dwa pioruny i swastykę na pierwszym planie, został już usunięty a na jego miejsce wstawiono oryginalne logo. Jako przyszły członek tej federacji bardzo administratorowi za tą poprawkę dziękuję.

:beer:

jac10 

Kraj:
Poland

Wysłany: 12-02-2014, 21:48   

Yavox napisał/a:
Widzę, że obrazek z logotypem GUE, które pierwotnie w galerii miało dwa pioruny i swastykę na pierwszym planie, został już usunięty

Fajnie że wyszło na tatowe .

Motti
[Usunięty]

Wysłany: 19-03-2014, 08:56   

DarekS napisał/a:
Pisali na innym forum ale już to zostało usunięte, wg mnie usunął to TomS ponieważ on tam jest moderatorem.
Na Forum Ciach Ciach, Włodzimierza Kołacza, zwanym również "Sztuka Nurkowania".
TomS kasuje również posty administratora, który się czepia, potem okazuje się że nie miał racji, lub bardziej przyziemnie, nie ma zupełnie żadnej wiedzy, o tych problemach o których biegnie dyskusja.
To największe jaja, miało być fajnie, jest jak zawsze (na DiW) mogą się wypowiadać godniejsi.

pozdrawiam rc

wiesiek01 

Stopień: Jest
Kraj:
Poland

Wysłany: 19-03-2014, 18:16   

Motti napisał/a:
Na Forum Ciach Ciach, Włodzimierza Kołacza, zwanym również "Sztuka Nurkowania".

Smoku, jesteś niepoprawny, nie zaczynaj ....
Pisz tu o tym co tu się dzieje.

Dodaj do: Wypowiedź dla Wykop  Wypowiedź dla Facebook  Wypowiedź dla Wyczaj.to  Wypowiedź dla Gwar  Wypowiedź dla Delicious  Wypowiedź dla Digg  Wypowiedź dla Furl  Wypowiedź dla Google  Wypowiedź dla Magnolia  Wypowiedź dla Reddit  Wypowiedź dla Simpy  Wypowiedź dla Slashdot  Wypowiedź dla Technorati  Wypowiedź dla YahooMyWeb
Odpowiedz do tematu