Wiek: 48 Dołączył: 25 Mar 2002 Posty: 98 Skąd: Warszawa/Rijeka
Wysłany: 19-10-2004, 00:46 Po powrocie z Antarktyki...
Witam ponownie!
Bardzo przepraszqam wszystkich przyjaciol oraz wielbicieli, takze trych potencjalnych, za straszna posuche z mojej strony po powrocie z Antarktyki, ale brak dostepu do kompa, na poczatku, a pozniej spray personalno-rodzinne zmusily mnie do nie odzywania sie na
Forum przez jakis czas.
W koncu jestem i postaram sie jakos czas stracony nadrobic. Mam nadzieje, ze mnie jeszcze troche lubicie???
Do tej pory wisze Wam jakies fotki, relacje oraz spotkanie na piweczku. Mam nadzieje, ze w miare szybko nadrobimy zagubiony czas...
Pozdrawiam i czekam na Twoją PEŁNA relację z pobytu. Twoj list tylko połechtał moją rządze wiedzy na temat tamtych krajobrazów i widokow podwodznych... i nie tylko
Czekam z niecierpliwoscią
Cynek
Wysłany: 20-10-2004, 01:09 no dobra
Dobra dobra!!!
Jestem juz jakis czas, ale sie nieskladalo...
Jestem juz i postaram sie byc obecny na Forum i .... no wlasnie zaproponujcie jakowys miting... Jestem otwarty na propozycje.... od przyszlego tygodnia wprzod.... Cos wymyslimy chyba wspolnie, nie???
Wysłany: 20-10-2004, 01:43 łłłłłłłłłeeeeee
Tylko bez łapania za słówka.... musze przeciez cos przygotowac aby wyjsc na profesjonaliste....
No chyba, ze beda dwa spotkania... jedno nieformalne, drugie formalne ... z prezentacja...
Wiek: 50 Dołączyła: 04 Cze 2003 Posty: 922 Skąd: Warszawa
Wysłany: 20-10-2004, 01:51 Re: łłłłłłłłłeeeeee
scubamilivoj napisał/a:
Tylko bez łapania za słówka.... musze przeciez cos przygotowac aby wyjsc na profesjonaliste....
No chyba, ze beda dwa spotkania... jedno nieformalne, drugie formalne ... z prezentacja...
Nie moglam sie powstrzymac Poza tym, to tak zebys sie znowu poczul jak "u siebie"
scubamilivoj napisał/a:
Wysłany: 20-10-2004, 02:09
Tak apropos opowiesci - odsylam do Magsazynu NITROX - w pierwszym numerze znajdziecie troche info, oraz do NURKOWANIA, ktore jakos przez pare miesiecy nie moze wydrukowac naszego artykulu. Mam nadzieje, ze to w koncu nastapi... kiedys...
Przy okazji - GORĄCO pozdrawiam nurasow z "Barakudy" z Poznania, ktorzy zaprosili nas na prezentacje do siebie do Klubu!!! GORĄCE buziaki - Marta i Milivoj
vide www.barrakuda.poznan.pl
Wysłany: 21-10-2004, 23:54 spotkanko
Jezeli o mnie chodzi tio moga byc, jak wczesniej pisalem, nawet dwa. Za dwa wtorki moge miec juz gotowa jakas prezentacje, na ten na pewno nie zdarze.
Generalnie decyzje pozostawiam Wam - za dwa tygodnie moge byc gotowy kompleksowo...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko