hehe...
i prawidlowo...;] a tak w ogole to powinien byc dzien nurka..i kazdy nurek musialby chodzic z sprzecie.. no co..mamy dzien strazaka,chlopaka,kobiety, itd...to czemu nie nurka
moze sami to usalimy
Wysłany: 19-10-2004, 22:36
Pewnie - już niedługo będziemy mieli stowarzyszenie, zbieżemy do tego trochę podpisów i petycja via Sejm, hehehe - Ale tylko uprawnieni nurkowie będą mieli dzień wolny od pracy he?
PS o ile pamiętam to dawno temu juz kiedys o tym pisaliśmy i nic z tego nie wyszło
yvette [Usunięty]
Wysłany: 19-10-2004, 22:48
ale teraz sie tak zmobilizujemy ze bedziemy niec DZIEN PLETWONURKA!!! ;] i w ogole najlepiej ustanowic go swietem narodowym
czacho, ja zaproponowałem taki "dzień" bo nie musiałbym brać urlopu na ten okres
zawsze można ten "dzień" rozciągnąć, przeciągnąć lub inne takie
zaproponuj jakiś innych "dzień"...
byle poza latem, bo za bardzo sie czlowiek grzeje w suchaczu
a to w mokrym już nie można ?
qrcze, aż się boję pomyśleć co to będzie jak kupię suchacza
ale póki co trzeba w piance nurzyć się... jeśli o nurzeniu mowa to dzisiaj idę na koparki na nocnego nura (jak nie będzie bardzo zimno to nawet dwa nury )
Odkat mam suchacza + swietny ocieplacz to mokre pianki omiam z daleka...
Dlatego najgorzej jest w lecie ;/ Zanim wleze do wody to sie zdarze 3x spocic i pozniej jest nieciekawie, z reszta plywanie w takiej konfiguracji powyzej termokliny to nieporozumienie.
Wiec, jesien, zima i wiosna sa najlepsiejsze
Bo pod termoklina i tak w lecie zimno, a w pozostale pory roku nie odczuwa sie tak zmian temperatury
czacho, trza być kwardym nie mientkim
tak poza tym to chcę w mokrym jeszcze pod lód uderzyć w tym roku (pewnie dla niektórych to czyste szaleństwo)...
kupno suchacza to planuje w przyszłym roku
pfff... szkoda, ze ostatnio nie bylo trylaminatu Twojego rozmiaru w magazynie... zmienila bys zdanie ;>
Z reszta... kto sie trzasl ja g.... w przereblu ostatnio?
yvette [Usunięty]
Wysłany: 24-10-2004, 11:43
ale byl jeden prawie mojego rozmiaru ... moja glowa byla w jego polowie
a tego trzesienia sie mi nawet nie przypominaj bo cie siedzisz obok w cieplutkim ocieplaczu i mnie dobijasz---> "o...trzesiesz sie...zimno ci??"
a poza tym to minela chwila,odzyskalam zdolnosc bojowa, i jeszcze raz sie odwazylam wejsc do przezimnej czelusci sasasa....
Patryś
Stopień: MoĹźe za rok bÄdze
Wysłany: 13-11-2004, 20:05
Ja tam bym na taki kostium nawet dolara nie dał. No chyba żeby to była normalna pianka od Scupabro to co innego
[ Dodano: 13-11-2004, 20:05 ]
Ja tam bym na taki kostium nawet dolara nie dał. No chyba żeby to była normalna pianka od Scupabro to co innego
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko