Strona Główna FORUM-NURAS
Froum dla nurkujących i nie tylko ...

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy    KalendarzKalendarz
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat

Poprzedni temat «» Następny temat
Haloween sie zbliza - kostium nurka dla Waszych dzieci
Autor Wiadomość
Mania 

Stopień: ale o co chodzi?
Kraj:
Poland

Wysłany: 19-10-2004, 17:25   Haloween sie zbliza - kostium nurka dla Waszych dzieci

Zajrzyjcie tutaj
http://cgi.ebay.com/ws/eB...5525381342&rd=1
Mania

yvette
[Usunięty]

Wysłany: 19-10-2004, 18:12   

hehe...
i prawidlowo...;] a tak w ogole to powinien byc dzien nurka..i kazdy nurek musialby chodzic z sprzecie.. :D no co..mamy dzien strazaka,chlopaka,kobiety, itd...to czemu nie nurka :D
moze sami to usalimy :D

maczaty
[Usunięty]

Wysłany: 19-10-2004, 18:50   

Cytat:
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=80914&item=5525381342&rd=1

...i butla przyjazna kręgosłupowi... :22:

Marta_W 

Stopień: Rescue+EAN
Wysłany: 19-10-2004, 21:23   

Podoba mi się pomysł z Dniem Nurka :) . Najlepiej, żeby był on wolny od pracy... Kto wie, może kiedyś dożyjemy
pozdrowienia dla wszystkich :)

Chopin 

Stopień: spiryt blender 99%
Kraj:
Antigu and Barbuda

Wysłany: 19-10-2004, 22:36   

Pewnie - już niedługo będziemy mieli stowarzyszenie, zbieżemy do tego trochę podpisów i petycja via Sejm, hehehe - Ale tylko uprawnieni nurkowie będą mieli dzień wolny od pracy he?

PS o ile pamiętam to dawno temu juz kiedys o tym pisaliśmy i nic z tego nie wyszło :(

yvette
[Usunięty]

Wysłany: 19-10-2004, 22:48   

ale teraz sie tak zmobilizujemy ze bedziemy niec DZIEN PLETWONURKA!!! ;] i w ogole najlepiej ustanowic go swietem narodowym :22:

tsharny 

Stopień: nurek galaktyczny
Kraj:
Poland

Wysłany: 21-10-2004, 15:09   

Witam ;)

yvette napisał/a:
ale teraz sie tak zmobilizujemy ze bedziemy niec DZIEN PLETWONURKA!!! ;] i w ogole najlepiej ustanowic go swietem narodowym :22:

zgadzam się z yvette i proponuje tak na początek niech dzień płetwonurka trwa od 01.07 - 31.08 :22:

kto za ?

pozdro
tsharny

CZACHO 

Stopień: NAUI TMX II
Kraj:
Poland

Wysłany: 21-10-2004, 15:15   

ja tam wole nurkowac podczas chlodniejszych dni ;-)

tsharny 

Kraj:
Poland

Wysłany: 21-10-2004, 15:22   

czacho, ja zaproponowałem taki "dzień" bo nie musiałbym brać urlopu na ten okres ;)
zawsze można ten "dzień" rozciągnąć, przeciągnąć lub inne takie :22:
zaproponuj jakiś innych "dzień"...

pozdrawiam
tsharny

CZACHO 

Kraj:
Poland

Wysłany: 21-10-2004, 15:27   

ale to wlasnie chodzi o to, aby ten dzien byl wolny od pracy :-D

mi pasuje kazdy, byle poza latem, bo za bardzo sie czlowiek grzeje w suchaczu ;>

a tak... woda cieplejsza od temperatury powietrza, badz w podobnej temperaturze i jest git :)

tsharny 

Kraj:
Poland

Wysłany: 21-10-2004, 15:35   

CZACHO napisał/a:
byle poza latem, bo za bardzo sie czlowiek grzeje w suchaczu

a to w mokrym już nie można ?
qrcze, aż się boję pomyśleć co to będzie jak kupię suchacza :???:
ale póki co trzeba w piance nurzyć się... jeśli o nurzeniu mowa to dzisiaj idę na koparki na nocnego nura :ban: (jak nie będzie bardzo zimno to nawet dwa nury :22: )

pozdrawiam
tsharny

CZACHO 

Kraj:
Poland

Wysłany: 21-10-2004, 15:46   

W mokrej? :))
bleeee.... :)

Odkat mam suchacza + swietny ocieplacz to mokre pianki omiam z daleka...
Dlatego najgorzej jest w lecie ;/ Zanim wleze do wody to sie zdarze 3x spocic i pozniej jest nieciekawie, z reszta plywanie w takiej konfiguracji powyzej termokliny to nieporozumienie.

Wiec, jesien, zima i wiosna sa najlepsiejsze :)
Bo pod termoklina i tak w lecie zimno, a w pozostale pory roku nie odczuwa sie tak zmian temperatury :)

tsharny 

Kraj:
Poland

Wysłany: 21-10-2004, 15:55   

czacho, trza być kwardym nie mientkim :22:
tak poza tym to chcę w mokrym jeszcze pod lód uderzyć w tym roku (pewnie dla niektórych to czyste szaleństwo)...
kupno suchacza to planuje w przyszłym roku :lol:

pozdrawiam
tsharny

CZACHO 

Kraj:
Poland

Wysłany: 21-10-2004, 16:33   

to nie kwestia twardosci, tylko tego, ze jak juz sie wydalo xxx PLN na sprzet to glupio by bylo go nie uzywac :D

nevada
[Usunięty]

Wysłany: 21-10-2004, 20:24   

tsharny napisał/a:

tak poza tym to chcę w mokrym jeszcze pod lód uderzyć w tym roku (pewnie dla niektórych to czyste szaleństwo)...

to jest nas dwóch szaleńców :22:

tsharny 

Kraj:
Poland

Wysłany: 22-10-2004, 09:49   

nevada napisał/a:
to jest nas dwóch szaleńców :22:

tak trzymać :cool:

pozdrawiam
tsharny

yvette
[Usunięty]

Wysłany: 23-10-2004, 22:12   

i to ja rozumiem....a nie jakies cwaniakowanie w suchym...phi... ;-)

CZACHO 

Kraj:
Poland

Wysłany: 24-10-2004, 06:53   

pfff... szkoda, ze ostatnio nie bylo trylaminatu Twojego rozmiaru w magazynie... zmienila bys zdanie ;>

Z reszta... kto sie trzasl ja g.... w przereblu ostatnio? :>

yvette
[Usunięty]

Wysłany: 24-10-2004, 11:43   

ale byl jeden prawie mojego rozmiaru :lol: ... moja glowa byla w jego polowie :lol:
a tego trzesienia sie mi nawet nie przypominaj bo cie :chainsaw: :maniac: :rocket: siedzisz obok w cieplutkim ocieplaczu i mnie dobijasz---> "o...trzesiesz sie...zimno ci??"
a poza tym to minela chwila,odzyskalam zdolnosc bojowa, i jeszcze raz sie odwazylam wejsc do przezimnej czelusci :mrgreen: sasasa....

Patryś 

Stopień: MoĹźe za rok będze
Wysłany: 13-11-2004, 20:05   

Ja tam bym na taki kostium nawet dolara nie dał. No chyba żeby to była normalna pianka od Scupabro to co innego

[ Dodano: 13-11-2004, 20:05 ]
Ja tam bym na taki kostium nawet dolara nie dał. No chyba żeby to była normalna pianka od Scupabro to co innego ;-)

Dodaj do: Wypowiedź dla Wykop  Wypowiedź dla Facebook  Wypowiedź dla Wyczaj.to  Wypowiedź dla Gwar  Wypowiedź dla Delicious  Wypowiedź dla Digg  Wypowiedź dla Furl  Wypowiedź dla Google  Wypowiedź dla Magnolia  Wypowiedź dla Reddit  Wypowiedź dla Simpy  Wypowiedź dla Slashdot  Wypowiedź dla Technorati  Wypowiedź dla YahooMyWeb
Odpowiedz do tematu