Niestety nie wiem jak zamieścić zdjęcie w poście (kjar, dzięki za przypowieść ludową z innej serii postów o delfinach).
Ale zamieściłem zdjęcie w albumie. Nie wiem nawet jak zamieścić link do tego albumu, ale myślę, że sobie poradzicie!
No to zapraszam do albumu. Zamieściłem tam fajne zdjęcie dwóch delfinów. Według mnie delfiny są naprawdę świetnymi zwierzętami. A w dotyku są tak miłe jak człowiek (w końcu są ssakami) i nie maja nic wspólnego z oślizgłymi rybami. No i są ciepłe! Jak człowiek! A co ciekawe: jak nurkowałem z delfinami i chwytałem je za płetwę grzbietową to przestawały pływać góra-dół tylko lewo-prawo. Jakby wiedziały, że nurek nie bardzo może tak szybko jak delfiny zmieniać głębokość. A jak puszczałem płetwę to znowu się wygłupiały i pływały raz głęboko a raz płytko. Niezłe, co?
Życzę wszystkim spotkania delfina (nie ważne, czy pod wodą czy skaczące) przeżycie jest ogromne!
Wysłany: 23-10-2004, 14:40
No właśnie może ktoś opisze jak wrzucić zdjęcia do postów bo mam kilka fajnych podczas pływania z delfinami ale też niestety nie potrafię ich zamieścić. Proszę o pomoc.
Wysłany: 23-10-2004, 15:20 Pływanie z delfinami
Podobnie jak Lechu wrzuciłem kilka zdjęć do albumu w dziale "inne" jeśli zostaną zaakceptowane przez moderatora to będzie można zobaczyć jak w maju tego roku podczas pobytu w Sharm el Sheikh wybraliśmy się do delfinarium, którego właścicielami są POLACY. Tutaj link dokładnie opisujący delfinarium http://www.scubaservice.c...olphinella.html Moja córka i przyjaciele mieli zaszczyt i przyjemność popływania z tymi cudownymi ssakami. To było dla nich niesamowite przeżycie móc je dotykać. Aktualnie w delfinarium są trzy delfiny: Masza, Dasza i Stefan oraz dwie Bieługi (jedna z nich widoczna jest na zdjęciu), które przygotowane są do występów. Treserami są Rosjanie. Jeden delfin kosztuje 125 tys. dolarów. Zapraszam do albumu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko