Na początek pozdrawiam wszystkich serdecznie jako nowy użytkownik forum.
Teraz wielka prośba: szukam jakiegoś dojścia do osób zajmujących sie freedivingiem w naszym pięknym mieście(ze wspaniałymi akwenami i bogatą tradycją nurkową ). Interesuje mnie dostęp do rzetelnej wiedzy- teoria i praktyka(dużo praktyki). Jestem na tym poletku zupełnie zielony i bardzo chciałbym to zmienić
Siostry Nurkinie i bracia Nurcy- Pomóżcie!!!
Czyli: gdzie, kiedy, kto, za ile, czy w ogóle w Łodzi(bardzo wskazane
).
Zupełnie serio- bardzo mi na tym zależy i będę szczerze zobowiązany za informacje na ten temat.
Rozumiem.
Wszyscy pewnie moczycie odciski w basenie, ale coś trudno mi uwierzyć że w Łodzi nie ma nikogo kto interesuje sie bezdechem. Zero odzewu. Czyżbym był jeden? Tak sam jeden na tym forum bez tchu? Nędza!
Wszyscy włazicie do wody z tymi ciężkimi butlami? Bez flaszki nie daje rady, co? No- może ktoś się wreszcie odezwie! A może pomyliłem fora?
Wysłany: 27-10-2004, 16:41
sprawy maja sie tak, ze w Lodzi dzialo sie duzo. Byla grupa okolo 8 osob ktore regularnie razem trenowaly, niestety wszystko sie posypalo. Obecnie znow powoli sie zaczynamy zbierac. Wrazie czego dam znac. Ale zanosi sie na to ze, w najblizszych dniach jakos na basenie cos bedziemy robic. W jakim skladzie, kiedy i gdzie to jeszcze nie wiem, ale dam znac.
jesli chodzi o rozne informacje to faktycznie podane linki sa dobrym zridlem. Swego czasu wzucilem na FTP niezly "podrecznik" omawiajacy calkem niezle wszystkie zagadnienia zwiazana z apnoe, ale niestety po niemiecku. Jesli cie interesuje szukaj tam jak nie ma, znajde jeszcze chyba u siebie.
Witam
Wszystkim dziękuje za odzew. Miłe to. Ed- trzymam ciebie za słowo. Chce wiedzieć kiedy i gdzie można się z wami spotkać. Niestety, język niemiecki jest dla mnie zagadką więc skrypt w tym języku nic mi nie da. Pozostaje basen i praktyka pod bacznym okiem mistrza
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko