Wysłany: 28-08-2010, 12:28 Bazy nurkowe Gruzja
Witajcie,
czy ktoś z szacownego grona miał może okazję nurkować w Gruzji? Znacie jakieś bazy gdzie można wypożyczyć sprzęt?
Niestety nigdzie nie znalazłem informacji na ten temat a gruzińskie google wita nas w ten sposób: საქართველო
szkoda, ze dopiero teraz zauważyłam to pytanie... Nurkujemy w Gruzji. Jest baza w Tbilisi, a latem wszyscy przenoszą się nad morze. JAk kogoś intereują szczegóły, dam znać. Jestem instruktorem i aktualnie pracuje w Gruzji
Wiek: 63 Dołączył: 13 Sie 2007 Posty: 2478 Skąd: Trójmiasto
Wysłany: 06-01-2011, 12:07
Możesz cos bliżej opowiedziec? Jakie są warunki pod wodą ? Baza? Jakaś strona internetowa do Waszej bazy? Może nie po gruzińsku ?:) ( może być i rosyjski, ja jestem z tego pokolenia, które czyta biegle:) )
Ja również jestem zainteresowana tematem baz nurkowych w Gruzji.
Znalazłam taką bazę w internecie http://www.concordtravel....67/default.aspx może ktoś korzystał z ich pomocy i mógłby się z nami podzielić opinią?
Ostatnio zmieniony przez nienurek 01-06-2012, 14:48, w całości zmieniany 1 raz
ja również podłączam się do tematu nurkowania w Gruzji w okolicach Batumi. Jaka jest wizura, co można zobaczyć pod wodą, jaka temp. itp. jakie bazy polecacie, jakie ceny nurów...
Czy to może zaktualizować jakieś informację o nurkowaniu w Gruzji? wybieram się tam w sierpniu i chciałby ponurkować. Z góry dziękuję za pomoc Brać Nurkową !
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko