Poszukuję chętnej osoby na wypad do Egiptu, najlepiej do Hurghady ale Sharmu też nie wykluczam.
(W Hurghadzie znalazłem całkiem tanią polską bazę nurkową, więc skłaniam się raczej na ten rejon)
Termin do ustalenia, mam do dyspozycji cały sierpień...
Pobyt na tydzień.
Coś o mnie:
AOWD w trakcie, jestem z Warszawy.
Jeżeli ktoś jest chętny do proszę o kontakt na maila:
drekar@op.pl
Ale ja zadałem pytanie autorowi posta. Chciałem się dowiedzieć co znalazł.
Ale jak już wspomniałeś o jedzeniu - to ja nie rezygnuję i lubię dobre.
Wolałem się żywić na łodzi niż w hotelu - takiego trafiłem raz kucharza na łodzi.
Ostatnio zmieniony przez ziller 20-08-2015, 13:51, w całości zmieniany 1 raz
Wolałem się żywić na łodzi niż w hotelu - takiego trafiłem raz kucharza na łodzi.
Bo jest na bieżąco przygotowywane, często ludzie takie mają odczucia i słusznie
Druga sprawa że po nurkach jeść się chce....
Święte słowa Darku Na łodzi- w szczególności w Bazie NURKOWANIE HURGADA u Mahmouda nic złego nikomu się nie stało (gastrycznie)... choć organizacyjnie, nurkowo i humorystycznie także. A propos... październik - to pierwszy termin, w którym mógłbym jechać Mam jeszcze jedną osobę. Darku, może uda nam się jakoś ogarnąć wyjazd większą paczką?
Na łodzi- w szczególności w Bazie NURKOWANIE HURGADA u Mahmouda
Akurat Mahmoud nie ma łodzi a tylko korzysta z łodzi Aladdina i Shehab'a:-) ale jedzenie tam jest świeże, produkty na lunch kupowane rano przed wypłynięciem.
Wysłany: 23-08-2015, 15:14
Można załapać się na transfer ale jak to okazjami - raz jest taniej niż zamawiany np. w planet a raz drożej
Podstawa to przylot tak, aby się nie musieć śpieszyć to na pewno transfer znajdziecie. Trzeba pytać przed lotniskiem po przebiciu się przez ścianę naganiaczy.
Zapytaj po pierwsze w planet divers ile wezmą teraz za transfer bo może nie ma co szukać samemu
Akurat Mahmoud nie ma łodzi a tylko korzysta z łodzi Aladdina i Shehab'a:-) ale jedzenie tam jest świeże, produkty na lunch kupowane rano przed wypłynięciem.
Czesc nawet sami lowia - widzialem osobiscie, jak trakcie przeplywania z jednej miejscowki na druga za statkiem ciagneli line i wyciagneli przy mnie na poklad dorodnego tunczyka, ktory po godzinie juz podany do stolu.
Czesc nawet sami lowia - widzialem osobiscie, jak trakcie przeplywania z jednej miejscowki na druga za statkiem ciagneli line i wyciagneli przy mnie na poklad dorodnego tunczyka, ktory po godzinie juz podany do stolu.
Właśnie taki przypadek mieliśmy w Sharm - dwa tuńczyki - jeden do konsumpcji
na surowo smakował wyśmienicie
w ziołach rownież
pod wodą
żółwie, tuńczyk, mureny, płaszczki, napoleon, glasfishes, delfiny, ośmiornice, skorpeny, barracudy białe mureny, ślimaki, rozgwiazda i endemiczny biały ślimak w pieczarze
wiecej nie pamiętam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko